A fideszes „sajtófélretájékoztató” után feljelentést tesz a zuglói MSZP

Molnár Zsolt, Tóth Csaba és Bitskey Bence a zuglói sajtótájékoztatón

Ömlik a fideszes mocsok Zuglóra az időközi választási kampányban. Felmerült a választási csalás alapos gyanúja is, ezért büntetőfeljelentést kell tennünk – jelentette be Tóth Csaba országgyűlési képviselő, az MSZP helyi elnöke kedd délutáni sajtótájékoztatón.

Amin különösebben nincs miért meglepődni azok után, hogy Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Bosnyák téri piac előtti „sajtófélretájékoztatójában” bűncselekményekkel vádolta meg Tóth Csaba, Varga Dóra zuglói szocialista politikusokat, valamint az MSZP-t nyíltan felelőssé tette Sápi Attila volt önkormányzati képviselő eltűnése miatt. Konkrétan kinyilatkozta, hogy a dolog mögött MSZP-s machinációt sejt.

Mindezek után nem csoda, hogy Molnár Zsolt, a Nemzetbiztonsági Bizottság szocialista elnöke is fontosnak érezte személyesen jelezni, hogy a zuglói választás tisztaságát szem előtt fogják tartani: „a Fidesznek fontosabbak a presztízsberuházások és a kormánypropaganda, mint az emberek biztonsága” – fogalmazott Molnár Zsolt.

Véleménye szerint Zuglóban a demokratikus pártok már bizonyították, hogy másképp is lehet politikát csinálni, és Bitskey Bence neve garancia arra, hogy ez a jövőben így is maradjon.

Bitskey Bence, a zuglói baloldal közös jelöltje szerint bár javult a közbiztonság, és sok előremutató intézkedés történt az utóbbi időben, maradtak még hiányosságok. Felhívta a figyelmet a kerületben is jelenlevő vagyoni különbségekre, hozzátéve, hogy ezért is fogadják pozitívan Botka László társadalmi igazságosságot követelő programját.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!