Orbánt Moszkvában ajnározzák a CEU-ellenes kirohanásai miatt.

Forrás: MTI

2017.04.04. 8:10

A szentpétervári merénylet napján is kiemelt figyelmet kap a fontos orosz hírügynökségnél a magyar kormányfő szabadságharca.

Mint a fontos orosz hírügynökség, a Sputnik oldalán látható, a merénylet utáni második legfontosabb hír szerintük a világban, hogy Orbán Viktor nemzeti konzultációt indít, hogy megállítsa Brüsszelt és Sorost. – legalábbis ezt szúrta ki a Magyar Nemzet. Íme a pillanat kép:

Sputnik2 fit 800x10000

Ez a hír a globális ügyekre is fókuszáló, angol nyelvű portálon megelőzi az észak-koreai helyzetről vagy éppen a Moszul ostromáról, vagy akár az orosz–belarusz tárgyalásokról szóló beszámolót is.

Orbán jó elvtárs Moszkvában. Vagy mondhatni Vlagyimir Vlagyimirovics legjobb tanítványa. Mint Sztálinnak volt Rákosi.

És mint ilyen, kiemelten kezelik is az államilag irányított hírügynökségek a baráti országok baráti vezetőinek baráti cselekedeteit.

A módszerek finomodtak, de a lényeg ugyanaz. Ha már párhuzam: A Rákosi-korszak nagyjából 10 évig tartott, (és most ne történészkedjünk, maradjunk annyiban, hogy 1956 tett pontot a végére). Orbánék lassan 8 éve uralkodnak. Ha a történelem valóban ismétli önmagát, akkor két év múlva… szóval valakinek lesz egy repülőjegye belső-Mongóliába. Csak oda útra.

Az MNO alapján.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!