Simicska Lajos keményen belerongyolt a Fideszbe – durván elküldte a „büdös bűnöző bandát”

Kép forrása: Népszava

„Kedves Győri Tibi! Mégiscsak rokonok vagyunk! Gondoltam írok neked! Megtennél valamit? A paparazzik nem hagyják a családomat kilépni a házuk ajtaján. Abba kéne ezt hagyni. Küldd el őket a picsába! Szó szerint idézném apám üzenetét: ezért kibelezlek titeket! Kell ez neked Tibi? Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is?” – Ezeket a mondatokat Simicska Ádám, Simicska Lajos fia írta ki a Facebookjára. A nevezett Győri Tibi nem más, mint a Habony-Művek, vagyis a Modern Media Group társtulajdonosa. Az erős kiírásnak előzményei is voltak:

  • Simicskáék veszprémi házánál ismeretlen emberek álldogálnak fényképezőgépekkel, és folyamatosan követik a családot.
  • Az Origo és a Habony-közeli média semmi mással nincs elfoglalva, minthogy Simicska Lajos a Jobbikkal kokettál. A mai Origo.hu-s cikkben konkrétan le is írták: „a Jobbik Simicska Lajosé.”
  • A Fidesz kiadta a kilövési engedélyt Lajosra, miután Orbán Viktorral megtörtént az ominózus G-napi g-zés.

A HVG elérte Simicska Lajost, aki az alábbiakat nyilatkozta a lapnak:

„Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok” – utalt a nagyvállalkozó a háza előtt strázsáló paparazzikra. „Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam” – fogadkozott.

Simicska szerint különböző formákban folyamatosan kapja az üzeneteket, hogy őt kinyírják, takarodjon, a hétvégén azonban ez intenzívebb lett, nyilván a Jobbik óriásplakát-kampányának hatására.

„Állandóan azt terjesztik, hogy beálltam a Jobbik mögé” – mondta a nagyvállalkozó, aki azonban állítja, semmiféle megegyezés nincs közte és Vona Gábor pártja között, „nem vagyunk összebútorozva, nem állapodtunk meg semmiben”, ám „minden szimpátiám a Jobbiké”.

„Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia” – fakadt ki Simicska Lajos, aki szerint eljött az ideje a generációváltásnak a magyar politikában, ő pedig úgy véli, ha a Jobbik nem veri meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!