Dylan háromszor is kikosarazta Scarlett Johanssont

A világhírű színésznő az énekes egyik legnagyobb rajongójának tartja magát s kissé beduzzogott, hogy Dylan háromszor is lerázta.

A színésznő menedzsere nagy nehezen elintézte, hogy Scarlett szerepelhessen Dylan videóklipjében, ráadásul közös jelenetben. A 75 éves énekes-dalszerző azonban az utolsó pillanatban lefújta az egészet, mondván, nem tetszik neki a koncepció (stilizált Fellini-jelenet lett volna).

– Ezek után azt vártam, hogy felhív, és mond valami kedveset, de nem történt semmi – mesélte Scarlett egy beszélgetős műsorban.

A harmadik kínos élmény Dylan manhattani koncertje után érte a színésznőt. A koncert után bement a színpad mögé, hogy találkozhasson kedvencével, de nem úgy sült el a dolog, ahogy szerette volna.

-Azt vártam, azt fogja mondani, hogy egyszer majd menjünk el vacsorázni – folytatta Scarlett. – De csak azt morogta, hát ez klassz, és ment tovább.

A nem ilyen bánásmódhoz szokott színésznő egy ideig rágódott a dolgon, aztán elfogadta, hogy Dylan már csak ilyen különc figura, és továbbra is a rajongója maradt.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!