Kampányzöldségek a zuglói piacon – alvilági ügyekkel köpködte az MSZP-t a Fidesz „hangja”

Szerencséje volt Hidvéghi Balázsnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának, hogy drága a primőr és nem kínálták meg paradicsommal a Bosnyák téri piac előtt ma délután megtartott „sajtótájékoztatóján”. Bár tarthatott némileg a lecsónak való zöldségtől, hiszen szoros aktivistagyűrűben merte csak elmondani bátor kampánybeszédét.

Nincs mit szépíteni: szarban vannak a zuglói időközi választás hajrájában a helyi fideszesek, különben mi másért ugrasztották volna magát a kommunikációs igazgatót, hogy a becsületsértés és rágalmazás határát súroló kinyilatkozásával borzolja a kedélyeket.

S tette mindezt kevés sikerrel, hiszen a fideszes önkénteseken, valamint a közszolga M1 és Mészáros-szolga Echo TV-n kívül önkéntelenül sem állt meg senki a történelmi eseményt látva-hallva. Kivéve néhány idős asszonyt, akik azt hitték, valami akciós terméket reklámoznak – szó se róla, a demonstráció finoman szólva is rég elvesztette már a garanciáját.

Már csak azért is topog vádliig a híg műtrágyában a zuglói Fidesz-kampány, mert a helyi fideszes perspektívák vonzó vázolása helyett következetesen emberrablással vegyített emberölést lebegtetve vádolja az MSZP-t – úgy össz.

Gondosan zagyva szófolyamának alapvető pilléreként ismételgette, hogy „hónapok óta várják a választ a szocialistáktól arra, hogy milyen köze lehet az MSZP zavaros, alvilági ügyeinek Sápi Attila eltűnéséhez/…/, hova tűnt, esetleg hova tűntették a volt szocialista önkormányzati képviselőt”.

Hidvéghi fantáziája kommunikációs igazgatóként igencsak sivár, ha már az ellenfél Nyakó István sajtótájékoztatójából kell mondandót lopnia, hiszen akaratlanul is idézte a szocialista politikus nyilatkozatát, aki arról beszélt, hogy hogyan bízhatnának a zuglóiak egy olyan fideszes (Somodi Zoltán) jelöltben, aki megszegi a hitével kapcsolatos esküjét.

Hidvégi Balázs mindezt sajátjaként plagizálva fordult aktivista barátaihoz, mondván: „milyen alapon bízhatnának a választópolgárok a szocialisták új jelöltjében, ha még a régiről sem tudható, hogy mi van vele, miért kellett eltűnnie a színről”.

Nem mellékesen hallomásaira alapozott bűncselekmények elkövetésével vádolta Tóth Csaba, Varga Dóra zuglói politikusokat, amiből simán kijön egy rágalmazási per.

A zuglói időközi választás április 23-i időpontjáig olcsóbb lesz a paradicsom. Érdemes ellátogatni a piachoz, mit tudni: hátha maga Orbán is felkapaszkodik két sörösrekeszre.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!