Le a kalappal! Dopemannek nem kell a képviselői pénz! Ösztöndíjat alapít

Pityinger László Dopeman sokat szerepel mostanában a médiában. A neves rapper ugyanis politizálásra adta a fejét. Indul a 8 kerületi időközi választáson. Az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy házról-házra, lakásról-lakásra járta a józsefvárosi hatos számú választókörzetet, hogy népszerűsítse programját. Eleinte sokan kétségbe vonták, hogy valóban komolyak-e a szándékai, de Dopeman bebizonyította, hogy ennél komolyabbak már nem is lehetnek.

A politikusokra gyakran mondják, hogy csak a pénzért csinálják. Nos, ha eddig voltak kétségei afelől, hogy nemes lelkű politikusok is léteznek, akkor most jól figyeljen!

Pityinger László megválasztása esetén, nem tart majd igényt a képviselői tiszteletdíjára! Illetve felveszi majd a fizetését, de annak egy jelentős részéből ösztöndíjat hoz létre olyan ifjaknak, akik rászorulnak a támogatásra, de a saját szintjükön mindent megtesznek azért, hogy kiemelkedjenek a nehéz sorsú fiatalok sorából.

Dopeman elmondta, hogy olyan gyerekeket akar majd támogatni, akiknek az iskolai teljesítménye és a családi, anyagi körülményei nincsenek összhangban. Ez azt jelenti, hogy az a gyermek kaphatja meg az ösztöndíjat, aki az iskolában jól teljesít, de a családjának nem telik a fiatal tanulmányi költségeinek fedezésére. Egy másik szegmensből is választ majd támogatottat Pityinger László. Olyan sportoló fiatalt is segít majd, aki kiemelkedő sportteljesítményt nyújt és mindemellett jók a tanulmányi eredményei is. Szigorú felügyeletet ígér a rapper.  Az az ösztöndíjas ugyanis, akinek látványosan leromlik a tanulmányi vagy sporteredménye a támogatási időszak alatt, elveszíti a támogatást.

Dopeman nyolc pontból álló jelölti programot hozott nyilvánosságra. Ezen programok túlnyomó része arról tanúskodik, hogy a rapper nem csak beszél arról, hogy fontos neki a leszakadottak sorsa. Lakásproblémák megoldását, ingyenes internetet, drogprevenciós programot is ígér. Jelenleg buddhista főiskolára jár és bízik abban, hogy meg tudja valósítani, amit eltervezett. Április 23.-án eldől, hogy mindezt megteheti-e.

A magunk részéről remek dolognak tartjuk, hogy végre valami jó és nemes elgondolásról számolhatunk be a politika háza tájáról. Követendő példának tartjuk. Remegve várjuk, hogy Mészáros Lőrincnek mikor jut majd eszébe hasonló.

Kérjük, ossza meg ezt a cikket, hogy minden milliárdos oligarcha láthassa, hogy mire lehetne még költeni a jachton és a magánrepülőn kívül..

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!