Felborult egy autóbusz az M5-ös autópályán

Csengele, 2017. március 26. Árokba borult autóbusz az M5-ös autópálya Röszke felé vezetõ oldalán, a 132-es kilométernél 2017. március 26-án. A bolgár autóbuszon negyvenkilenc ember utazott, a balesetben öten könnyebben megsérültek. Az eddigi információink szerint a buszba és alá senki nem szorult be. MTI Fotó: Donka Ferenc

Felborult egy autóbusz az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán vasárnap hajnalban, a buszon negyvenkilenc ember utazott, öten könnyebben megsérültek – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

A tájékoztatás szerint a baleset a 132-es kilométernél történt, az oldalára borult menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz bolgár nemzetiségű.

Download 1 3
Csengele, 2017. március 26.
Árokba borult autóbusz az M5-ös autópálya Röszke felé vezetõ oldalán, a 132-es kilométernél 2017. március 26-án. A bolgár autóbuszon negyvenkilenc ember utazott, a balesetben öten könnyebben megsérültek. Az eddigi információink szerint a buszba és alá senki nem szorult be.
MTI Fotó: Donka Ferenc

A mentés idején forgalomkorlátozásra kell számítani. Az eddigi információink szerint a buszba és alá senki nem szorult be. A sérülteket a mentők kórházba viszik, a mentesítő járat megérkezéséig a többi utasnak melegedőbuszt küldtek a helyszínre.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!