Németh Szilárdot elemzi a népszerű blogger – ütős tartalom!

Változtatás nélkül idézzük Virányi András alias Bandita blogbejegyzését, aki ezúttal Németh Szilárdot „cincálta szét.”


Nincs irigylésre méltó helyzetben az a szerkesztő, aki a nem kormány által irányított médiában egy Németh Szilárddal készített interjú során megpróbál valamilyen értelmes választ kipréselni a Fidesz alelnökéből. Na már az is jelzi a kormánypárt szellemi színvonalát, hogy egy Németh Szilárd típusú agyhalottat nevez ki a párt alelnökének, de Orbán Viktor valamiért szereti ezt a barmot, a többinek meg tök mindegy ki mennyire hülye a párt vezetésében. Nagy beleszólása amúgy sincs senkinek mi történik a fiatalnak már nem nevezhető, demokratának meg végképp nem mondható névvel illetett egyszemélyes politikai szervezetben.

Visszatérve a Fidesz alelnökére, méltán nagy kihívás beszélgetni vele bármilyen országos kérdésben. A kérdezőnek ha nem zár be megfelelő időben a szellemi épségét biztosító agyi védelem, könnyen egy olyan állapotban találhatja magát, ahol tátott szájjal bambán bámul a semmibe a hitetlenkedéstől, mielőtt neki megy a józan esze a kerítésnek. Hihetetlen dolgokra képes Németh Szilárd egy interjú során. Az általa adott válaszok önmagukban is veszélyesek, a mai tankönyvekben az értelem elleni merénylet megfogalmazásában is alulmúlja annak definícióját a benne elhangzott tartalom. És nincs olyan, hogy Szilárd csak egyszer képes a béka segge alatti tudatot kivetíteni a közéletben történtek általa megfogalmazott mondandójában. Folyamatosan képes ezt az alacsony szintet még lejjebb tornázni, megközelítve ezzel Kósa Lajos legendásan agyhalott mondandóját. Egyszerű elmével rendelkező, a mindennapok megélhetéséért küzdő bérből és fizetésből élő nem tudja felfogni az ország vezetését adó pártban hogy fordulhat elő egy ilyen elmeháborodott véglény. Azt már tudja miért került az ország abba az állapotába ahol jelenleg is tartózkodik, elég neki az ilyen szellemileg alultáplált faszkalapokat hallgatnia, és máris világos neki minden. Már csak azt nem érti, aki az ilyen féregnek született rezsihuszárokat hatalomban tartja, vajon tovább lát a saját orránál, vagy maga is hasonló elmeállapotban van mint a Fidesz alelnöke.

Pedig Németh Szilárdon már korábban is látszottak azok a jelek, amely szerint nincs teljesen birtokában annak a szellemi képességnek, hogy egymaga képes legyen elengedett kézzel ülve maradni a kerti vécén. Már akkor is görcsösen kapaszkodott a feldarabolt újságpapírba. Olvasni nem tudott belőle, ezért más funkcióra használta, közben a rezsicsökkentésről álmodozott. És bejött neki. Nem véletlenül térdepeltette le Csepel polgármestereként a képviselő testületet egy imára Orbán Viktor lelki üdvéért, és ezzel sikeresen csinált magából országos bolondot. Orbán Viktor felismerte tehetségét a seggnyalásban, és maga mellé vette napi használatra. Még tábornoknak is kinevezte a rezsi harcban, pedig közkatonaként is megbukott volna egy alkalmassági vizsgán a szellemi szintfelmérőn. Szilárd nagyon hálás volt a törődésért, nem is hagyott ki egy alkalmat sem a párt vezetőinek hátsó fele tisztán tartásában. Kövér László kedvenc nyilas írójának a hamvait mikor nemzetközi botrány keretében hurcolta végig a hóna alatt egy szomszédos országban, hogy ott eltemesse, Szilárd itthon vetélkedőt rendezett az író munkásságról. Nyírő József emlékverseny volt a neve, aki mint képviselő jóváhagyta a magyar zsidók náci táborokba való szállítását a kivégzésükre. Na és hol rendezte ezt a versenyt? A Radnóti Miklós művelődési házban. Most mondja azt valaki normális a faszi.

Aztán a szart is kiverték belőle a választáson, de ekkor már befutott volt a párt első emberénél, aki addigra már nem nélkülözhette Szilárd nyelvi szolgálatait a seggénél. Meg is hagyta az neki a tábornoki szerepét, és beválasztotta maga mellé a vezetőségbe. Szilárd feladatai azonban hátrányára bővültek, meg kellett tanulnia a menekülteket is szidni, meg a rezsit is tovább védeni. Ez egy kicsit túlterhelte az értelmét, ami addig sem is igazán volt neki, de azért a hiányt nagyon igyekezett továbbra is eltitkolni mindenki előtt. Nem sikerült neki, pedig szervhiány miatt már így is nagy dolog volt tőle legalább a gondolkodás látszatát keltenie. Belekezdett a nemzetközi politika elemzésébe, és sikerült neki minden addigi teljesítményét alulmúlva az értelmetlenség magas iskoláját bemutatni. Egyszerre képes sorosozni, brüsszelezni, demokráciáról beszélni, és közben nem megfulladni, takarítani a civilek között, komcsizni a végtelenségig. Mondatai melyek kijönnek a száján nem tartalmaznak érdemi tájékoztatást, csak a puszta gyűlölet süt belőlük, és minden habonyi elem szerepel benne, amelyet a kormánypárt alapból használ a maga érvei mellett. Szilárd ezeket jól begyakorolta, és nem is képes eltérni tőlük egy cseppet sem, bármennyi erőfeszítést is tesz ilyen irányú tevékenységre a kérdés, amit hozzá intéznek. Néha megpróbál a saját esze szerint is hozzá tenni a mondandóhoz, de ebből csak még nagyobb baromság jön ki, de ez végül is nem zavarja, tök jól el van a maga által létrehozott szellemi trágyadomb melegében.

Már csak azt kellene tudni ezen emberi tulajdonságok alapból követelmények a Fidesz vezetőinek a soraiban, vagy csak hosszú, és fáradtságos munkával megszerezhető képességek halmaza, amelyek az ilyen embert képesek a közröhej állapotba kerülve, azt fel nem ismerő helyzetben is magukat teljesen normálisnak gondolni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!