Liberális, komcsi, náci egykutya – közölte Németh Szilárd, a fekete lyuk

A Fidesz Bunyós Pityuja, a finoman szólva öntörvényű világnézettel rendelkező rezsibiztos és kormánypropagandista illemhelyátfolyó Németh Szilárd nem sokat vacakolt és felmosta magával a 168 Óra szerkesztőségét.

Hajdan a legjobblétre szenderült Fásy-mulatóban bukkantak fel hasonlóan karizmatikus egyéniségek – de ők legalább fizetős vendégeket szórakoztattak a saját pénzükön és nem minket kergettek a sírba a saját pénzünkön.

A némethszilárdi fekete lyuk

Epikus közéleti ömlenyéből megtudhatjuk, hogy valójában irigyli a menekülteket, hogy konténerben lakhatnak, mert ő gyermekkorában 9 m2-en nőtt ilyen nagyra és okosra, a konténerben meg kiválóan lehet aludni és olvasni – elvégre ezért menekültek ilyen messzire, hogy végre mindkét tevékenységre jusson nekik egy szilárd támpont.

De. Olyan nagyon azért ne zokogjunk értük, hiszen köztudott, hogy „szervezetten és törvénytelenül érkeznek Európába, az EU-s bürokraták csalogatják, a Soros-csapatok bujtogatják, kiképzik őket”, feltehetően ezen kiképzések része a szervezett tömeges tengerbefúlás – legalábbis a némethszilárdi fekete lyuk olvasatában.

Csepel volt polgármestere azt tanácsolja az uniónak, hogy jobb lenne, ha összeszedné magát, mert „nekünk már van tapasztalatunk a végvári ütközetekből, Buda elestéből, Mohácsból – ideje volna, hogy Brüsszel végre ránk figyeljen” és tanuljon az orbáni valódi valóságból szemben a liberális diktatúra által felépített álvalóság, amit áttételesen liberálfasizmusnak érzékeltet – a pénz meg mindehhez „Gyuri bácsitól” jön, aki nem a Korda, hanem a Soros nevű ördög, aki a falra van festve.

szilard

Brüsszel csak a lóvéról szól – alig bírja kapkodni Mészáros & Mészáros

A Fidesz Bunyós Pityuja mindezt ideológiai magyarázattal is ellátta, bár itt némi figyelmetlenséggel saját csapdájába bandukolt: „Mindenféle szép eszmék mögé bújnak, és az akaratukat ráerőltetik az emberekre” – pont, mint Orbán, tesszük hozzá diszkréten.

Szilárd szerint a brüsszeliek ki akarják terjeszteni a hatalmukat, túl nagy a mellényük s az az érdekük, hogy szép hazánk a gyarmatbirodalmi hátsó udvarban kapirgáljon, márpedig erről Szilárd többet tud bármelyik brüsszeli bürokratánál: „Én a hátsó udvarban nőttem fel, tudom, milyen. Ott van a retyó meg a sufni”, Brüsszelben meg nem másról szól a harc, mint a lóvéról és a hatalomról – bár itt arról a lóvéról nem pottyantott egy érdemit se, amik Brüsszelből folytak el a szemfüles hazai gázszerelőkhöz és népi zenekarukhoz.

Az interjút készítő Lampé Ágnes nyílegyenes kérdéssel próbált Paksról s annak üzleti kockázatairól érdeklődni azt firtatva, hogy mindebben az orosz lobbisták, sőt akár az orosz maffia is teret nyerhet itt, de Szilárdnál volt a pont: „Paksozunk? A fiam azzal jött haza az iskolából, hogy van egy vicce. Hogy hívják az atomfertőzött nyulat?…Paksifüles…” Megbízhatóan felelős válasz egy több ezer milliárdos állami csődről szóló kérdésre egy kormányzati politikustól, lássuk be.

Ejnye: ’90-ben még az SZDSZ-nek agitált

A formálódó új kispártokat már távirati stílusban ütötte ászra: Gémesi blöffista, Pukli kommunista ügynök (ezért fizetik), a Momentumot, akár hajdan birkózó korában, belevágják a szőnyegbe – ha politikát akartak, megkapják.

Zárszóként kicsit sajnáltatta a kormányt, mert a szélsőbaltól a szélsőjobbig összefognak ellenük, egy kottából játszanak, összeborulás lesz, mindenki a Fidesz ellen – jaj-jaj. Majtényi is a szélsőbaltól a szélsőjobbig mindenki köztársasági elnöke akart lenni, micsoda kirekesztő magatartás ez.

Hogy ebben mi lenne, illetve lett volna a kirekesztő, arról már eminens Fidesz-diák módjára válaszolt:
„Az Alaptörvény pontosan fogalmaz: 1944. március 19. és 1990. május 2. között elveszítettük a nemzeti önrendelkezésünket, náci és kommunista, szélsőséges diktatúrában éltünk. Mára a liberálisok ugyanolyan kirekesztők, mint a nácik meg a komcsik, sőt szövetségre is lépnének velük”.

Legnagyobb sajnálatunkra arról nem kérdezték Németh Szilárdot, hogy mi is késztette arra zsenge húszas éveiben, hogy idős tagtársa Trabantjának anyósüléséről kihajolva bömbivel agitálja az SZDSZ tagjaként a „liberálfasiszták” támogatására a csepeli járókelőket a 90-es önkormányzati választások előtt.

(kép: 168ora.hu, nepszava.hu)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!