Juszt László szerint Orbán építi a saját Ceausescu-alagútját

A Ceausescu-házaspár kivégzése. - Volt alagút is, meg helikopter, mégis utolérte őket a végzet.

2017.03.23. 10:55

“A Kossuth téri MTESZ-székház helyén épülő új irodaház, amit a korábbi képviselői irodaházhoz képest már alagút fog összekötni a Parlamenttel 9 milliárdba fog kerülni. Ebben benne van a “menekülő alagút” is.”

Bukarestben is volt menekülő alagút, meg helikopter a tetőn. Van egy pont, amikor már az sem segít…”

Juszt László Facebook bejegyzésében talált némi párhuzamot a kegyetlen román diktátor Nicolae Ceaușescu menekülőútvonalai, titkos alagútjai és a budapesti Kossuth tér metrómegálló feletti volt MTESZ-székház helyén 9 milliárdból épülő új kormányzati irodatömb között. (Ki nem találnák, a létesítményt a Fidesz-közeli Garancsi István többségi tulajdonában lévő Market Építő Zrt építi.)

Az új épület a Kossuth tér sarkán a Parlament szomszédságában épül, melyben kormányzati irodisták kapnak helyet, érdekessége, hogy a felszín alatt egy alagút fogja összeköti a Parlamenttel, így az embereket (pl. újságírókat) még ott is el lehet majd kerülni, s végül egy teljesen más világban élhetnek a politikusok, ahol senki nem fér a közelükbe, ők pedig elhiszik, hogy minden jó és minden szép.

És akkor a párhuzam: Az alagút remek célokat szolgál majd, így nem kell érintkezni az állampolgárokkal, és ha valami baj történne, menekülő útvonalnak sem utolsó…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!