Tarlós 11 éves kamuzásának vetne véget az MSZP

Tarlós István a 2006-os kampányában azt ígérte, megválasztása esetén az első dolga lesz felszámolni a kerékbilincselést Budapesten – emlékeztette mai közleményében a főpolgármestert az MSZP. Ezt a be nem váltott ígéretet most pótolnák a szocialisták.

„Elég akár egy félreeső, kis utcában a menetiránnyal szemben parkolni vagy épp néhány centiméterrel túlnyúlni a felfestett csíkokon” – írta Horváth Csaba és Szaniszló László a közgyűlés MSZP-s képviselői nevében.

Szerintük egyértelmű, hogy mind a főváros, mind a kerületek elsősorban bevételszerzési céllal használják „ezt a barbár és kőkorszaki módszert”, amely túl azon, hogy gyakran aránytalan és indokolatlan terhet ró az autósokra, akár napokra is konzerválhatja a szabálytalan helyzetet – idézte döntésüket a hvg.hu.

Felidézték, hogy az indokolatlan fővárosi kerékbilincselések miatt az alapvető jogok biztosa is vizsgálatot indított, amelyben elmarasztalta a hatóságot.

„A Fővárosi Közgyűlés soron következő rendes ülésén lehetőséget adunk Tarlós Istvánnak, hogy betartsa 11 éve tett ígéretét” – üzent a budapestieknek a két szocialista fővárosi képviselő.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!