Orbán mint jóságos Lenin bácsi Vajna tévéjében

Nincsen azzal semmi baj, ha egy miniszterelnök gyerekeket fogad az irodájában, sőt, nyilván nekik tök nagy élmény, Orbán tovább nyomhatja a jóságos és szigorú atyai képet magáról, lesz mit posztolni az államfői Facebookra. Mindössze az a bizarr, ahogyan mindezt az orbán-vajna két jó barát sajtó tálalta.

Orbán Viktor újra megörvendeztetett minket egy életszerű képpel, sőt videóval a közösségi oldalán, egy fotó készült egy „Rendkívüli kormányülés”-ről az irodájában, amit persze a bulvársajtó szét is repített, amiből meg lehetett tudni, hogy a Julianna Református Általános Iskola 3. osztályos diákjai voltak a vendégek, akik Arany János 200. születésnapjára kaptak egy-egy kötetet a Toldiból. És Orbán Viktor elmondta, hogy a Toldi volt a kedvenc olvasmánya, sőt, Toldi Miklós volt az ő példaképe, méretre egyeznek.

Ez eddig falusi nyálbulvár.

Mindebből viszont Vajna kőkemény híradója készített egy összeállítást a jóságos miniszterelnök bácsiról, aki a saját palotájában ajándékozza meg a biodíszlet gyerekeket, nem is igaz, hogy gépfegyvert tart a stelázsiban és golyóálló mellényben alszik.

Nyilván véletlenül ott járt a TV2 stábja, meg a többi média is meg volt invitűálva, csak annyira bunkók, hogy nem mentek el így a TV2-re maradt a dicsőség, hogy mindezt megörökíthette.

Viszont ha simán leforgattak Habonyék egy ilyen Orbán-is-ember-a-gyerekeket-is-szereti-és-nem-is-átsütve-jellegű propagandavideót, d mindezt áttolták Vajnáéknak, hogy Bandikám ezt hozzátok már le, kellene egy kis szimpátia, mert akkora hülye volt 15-én Viktor, hogy jól jönne egy kis szimpátia, majd berakunk tőletek a parlamenti vécébe egy félkarú rablót, akkor az kissé problémás.

Ugyanis még a látszatra sem ügyelendő használják fel, le és ki azt a kereskedelmi csatornát, amit állami pénzen toltak Vajnának – s mindezt a falusi lódoktorok gátlástalanságával (ezúton kérünk elnézést a falusi lódoktoroktól).

Ha így folytatják – márpedig így folytatják – a hátralévő egy évben a vér-rákosista propagandát, akkor karácsonykor már Orbán hozza az ajándékot a fa alá – sőt még a fát is. Kötéllel.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!