“Tudod, hogy üres kézzel, koldusként fogsz az Úristen színe elé járulni” – keményen kiosztották Orbánt

Nem igazán tudom, mi legyen a megszólítás.

Kedves Viktor? Tisztelt Miniszterelnök Úr?

Egyik sem jön a számra. Maradjunk annál, hogy Viktor. Viktor, a valóság nem a szavakban, az erős mondatokban van. A valóság szagokból, hangokból, színekből és érzésekből áll.

 • Tudod-e, milyen szaga van a parizernek, amiből 360 forint egy kiló?
 • Tudod-e, milyen hangja van az éhségtől síró kisgyermeknek?

“A KSH adatai szerint Magyarországon a 7 év alatti gyermekek 42,2 százaléka él szegénységben. A Budapest Intézet felmérése alapján 130 ezer gyereknek kell szembenéznie az állandó nélkülözéssel, és közülük nagyjából 50 ezer rendszeresen éhezik. Ezeknek a gyerekeknek sokszor csak álom az, ami nekünk természetes”

 • Tudod-e, milyen színe van a fűtetlen, dohos, penészes falú szobának? Tudod-e mit érez egy kislány, akit azért közösít ki az osztálya, mert büdös,”putri szagú”?

“Magyarországon a lakosság 26 százaléka él nedves, penészes lakásokban – ez az ötödik legmagasabb arány Európában, és közel kétszerese a kontinens 16 százalékos átlagának.A stuttgarti Fraunhofer Épületfizikai Kutatóintézet átfogó felmérése szerint Európában 2,2 millió ember megbetegedését okozza a penészes környezet, miközben a légúti betegségek éves szinten 82 milliárd eurónyi közvetlen és közvetett költséggel terhelik az európai országokat.”

A Te erős Magyarországod nem ebben a valóságban létezik. Viktor, Te hívő keresztény ember vagy. Tudod, hogy üres kézzel, koldusként fogsz az Úristen színe elé járulni. Nem viheted magaddal sem a stadionjaidat, sem a kisvasutadat. Az alapján fognak megítélni, amit a szívedben találnak.

Lesz-e benne szánalom, emberszeretet és megbocsájtás? Viktor, még most sem késő, hogy megmentsd a lelked! Lépj át a mi valóságunkba! Érezd, amit mi érzünk! Halld, amit mi hallunk! Lásd, amit mi látunk!

Komjáthi Imre Edelényből


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

71 HOZZÁSZÓLÁSOK

 1. Orbán megváltozni? – beleégett a VAGYON, a lelke és szíve is milliárdokká változott. Segíteni? – soha senkit, érzéketlenek az általa elszegényített emberek sokasága iránt, de a betegek iránt is, mert nincs tisztességes kórházi ellátás, nincs más alternatíva, kimenekülni a kórházból vagy meghalni ! Rohadjon meg !

  • Vajon milyen lelki bajok váltotanak ki ekkora gyülöletet egy nöböl?Még ha férfi lenne….oiztos volt csillogo szemü,kacér kislánny,tele oprtimizmussal…és lett egy ferfiakat megszégyenitó gyülölködö.Szomoru.Vissza a avalláshoz,vissza a nemzetehez.Ez a gyógyir.

   • vissza a valláshoz a lófaszt
    a mai világnak semmi köze a valláshoz
    rabolnak,csalnak,kizsákmányolnak
    s mindezt nyílt színen !!!!
    mindenki szeme láttára
    úgy bebetonozták a tolvaj strómanokat és a pénzéhes tolvaj bandát,hogy ennek az országnak a végnapjai jönnek!……

 2. Nem oly régen nyilatkozta egy francia lapnak,hogy Ő apai részről zsidó. Aki ettől megbánást,változást remél,az nem tekintett bele a Talmudjukba.

 3. Ki mondta neked, hogy Orbán hívő, istenfélő ember? Ő maga, senki más. Márpedig ő még soha nem mondott igazat. Most istenfélőt játszik, mert ez az érdeke. Amikor még más volt az érdeke, akkor ateista volt.
  Ha a pénz és a hatalom érdekében szükséges, holnap újra fordít a köpönyegén.

  • És mi a helyzet, ha választania kell: pénz vagy hatalom? Sok különbség nincs: akinek ELÉG pénze van hozzá, az megszerzi a hatalmat, akinek ELÉG NAGY hatalma van, azt megpróbálják lepénzelni. Átmenetileg azonban lehet olyan helyzetben, hogy csak az egyikre számíthat…

  • Emlékeztek még a ” csuhások, térdre, imához!”?
   “A csuhás mondat | KulturSzalon
   kulturszalon.hu/?q=csuhás-mondat
   2012. szept. 3. – Az nem vitás, hogy a „Csuhások térdre, imához!” a rendszerváltás utáni első országgyűlésben ütötte meg a képviselők fülét…”

  • Éppen ezt gondoltam én is, most akartam leírni, de köszönöm hogy megelőzött. O.V. soha a büdös életbe nem volt se hívő, se keresztény, meg egyáltalán semmi sem. Csak az, amit a pillanatnyi érdeke éppen megkívánt.

 4. A hazug embert előbb utolérni, mint a sánta kutyát!

  Relatív jövedelmi szegénységi arány háztartástípusok szerint %
  Gyermektelen háztartások 11,3
  Egyszemélyes háztartás
  Férfi 20,9
  Nő 15,0
  <65 24,5
  65+ 9,0
  2 felnőtt, gyermek nélkül (mindkettő< 65) 13,3
  Egyéb gyermektelen háztartás 6,4
  Gyermekes háztartások 17,6
  Egyszülő gyermek(ek)kel 37,5
  2 felnőtt, 1 gyermekkel 13,1
  2 felnőtt, 2 gyermekkel 13,7
  2 felnőtt, 3 és több gyermekkel 25,2
  Egyéb gyermekes háztartás 14,1

  az adatok: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_zaa007.html

 5. Javaslom aki teheti vegyemeg, vagy a könyvtárban olvassa el a múlt heti ÉS-t ! Petsching Mária Zita kitűnő cikkét ! Minden benne van.

 6. ezeknek a rászoruló gyerekeknek a zöme a felelőtlen gyerekszülést jutalmazó szoclib támogatási rendszernek köszönhetjük, a megélhetési gyerek-“vállalásnak”, mindenki tudja melyik szubkultúrára gondolok … ugyan ehhez kapcsolódik a lakáskörülmények statisztikája

  • TE RASZISTA BAROM NEM CSAK A CIGÁNYOK SZEGÉNYEK HANEM A MAGYAR ÁLAMPOLGÁR AKI NEM VALJA MAGÁT CIGÁNYNAK.HÁY NEM CIGÁNYT TESZNEK UCÁRA NAP MINT NAP ÉS AZT NE MOND HOGY AZÉRT A CIGÁNY A HIBÁS.SZÁLYÁL MÁR MAGADBA NEMLÁTOD HOGY KIZSÁKMÁNYOLÁS FOLYIK AZ ORSZÁGBA?SZINRE,FAJRA,HOVATARTOZÁSI KÜLÖMBSÉGET NEMKÍMÉLVE

   • szajkózzátok a liberálbolsevik mantrát (“különbség” N-nel, nyelvhasználó antimagyarok), a valóság rasszista, igaz a tények a magatokfajta véresszájú libsiket nem zavarják, a hazugság a lételemetek, ha nem nevezzük nevén a dolgokat, azok még ugyanazok, pl. zsidó, de nem ettől van antiszemitizmus, hanem miattatok, ettől a stílustól … a logótok magáért beszél, nomen est omen

   • a lényeget illetően, a liberális ideológia vezérelt gazdaságpolitika juttatta ide az országot, nem 2010-óta alakult ki a szegénység, 6év alatt tényleg nem tudták helyrehozni (azonos gyökerű) 20 éb libsi és 40 év komcsi hatalom hibáit

    • Csak stadionokat, kisvasutat tudtak építeni…
     6 év alatt többszörös milliárdossá tudtak válni…
     Várba tudnak költözni, képeket, zongorákat (nem akármilyeneket), aranyszállal átszőtt tapétát tudnak venni…
     Kastélyokat, földeket (majd’ egész Mo. összes földjét) megtudták venni…
     Médiát is mind (1-2 kivételével) megtudták venni…
     MANYUP pénzt el tudták lopni az emberektől (3ezermilliárd forint)…
     A 200millió forintot is el tudták síbolni, amit a vörösiszap károsultjainak civilek gyűjtöttek össze…

     TOVÁBB IS VAN – MONDJAM MÉG?

     Annyit azért hozzáfűznék: igenis 2010 óta van ekkora szegénység, ez az elmebeteg féreg és csürhéje lökte az árokba a magyar embereket – mert azt mondták, hogy senkit nem hagynak az út szélén – HÁT NEM IS!

     • Kár rá a szó mintha a lónak imádkoznál. 🙂 valszeg a pumped gabó, és a színmagyar vállalkozású csanádka pártjából való. Faráig felkavarták az események….. 😀

     • Nem hagytak az út szélén senkit,mert aki ott volt azt inkább belelökték az út menti árokba!

   • Ha ma kizsákmányolás van, akkor 2010 előtt a magyarok tudatos irtása folyt az Országunkban, amin csak röhögött az akkori nomenklatúra!! Talán ahogy mondta OV ha ma korrupciós kormányzás van, akkor miért nem kellett semmilyen hitelt felvennünk?? Ami mindenre magyarázat, de legalább ma még elismerik Országunkat Magyarországnak és nem kell útra kelnünk mint a kurdoknak!! Talán tökkelütött módon nem kellene jelentéktelen sárdobálásokkal elterelni a figyelmet a valóságos veszélyről ami folyamatosan ránk és Országunkra leselkedik és igenis ez a Kormány soha nem fogja eladni a saját Nemzetét!!! Talán ez az ami lila köd sok bolond magyar embernek, néha magamat is beleértve, de ha javasolhatok az identitásunk a legeslegfontosabb a többi már jön magától, hiszen a leggazdagabb országok egyike Magyarország!! Ha 20 évig közel rabolhatott a liberális Világ bennünket, akkor 6 év az kevés még,mert akármilyen jó is a kormányzás, nos akkor is több kell a komolyabb,gazdagabb szintre emelni Országunkat!! Köszi.

    • Most fognak felvenni 1 billió Ft hitelt: Tudod mennyi az? Ezermilliárd… és az államadósság soha sem volt ilyen magas, holott minden pénzt elloptak már amit csak lehetett. Most fogsz vénségedre eü hozzájárulást fizetni ha nincs szerencséd és meg nem üti őket a guta..stb.. beszélsz hülyeségeket!

    • Soha nem fogja az országot viktorod felemelni, ugyanis szarik rá.Már meg van a kilopott vagyon, oda fog menni családostul, de csak bízz benne, de rettenetesen.Öreg létedre nem látsz át rajta? Még a nézéséből is kellene következtetned, szinház minden mozdulata, mondata.

 7. ennek a hátrányoshelyzetű rétegnek az előző hetven évben minden esélye megvolt a tanulásra, talpraállásra. Mennyire komoly ember az, aki a 2010-óta válságkezelést végző Orbán-kormányon kéri számon a helyzetüket?

 8. Nem tudom, hogy igazi vallásos ember-e az Orbán Viktor! Azt tudom, hogy hívő ember! -Hisz a hatalomban, hisz a jómódban, hisz a képmutatásban, hisz a felsőbbrendűségében,hisz az erőszakban, hisz az okosságában stb. A legnagyobb baj az, hogy vannak emberek, akik mindezek ellenére istenítik!!!

  • Segítettem magamon, kuporgattam, hogy öregségemre legyen egy kis tartalék pénzem, hát nem ellopták a kuszaszeművel? Na, hát így segít orbán istene…

 9. Olcsó fogás ez a “mélyszegénység”-narratíva. Mintha az egyes országok akkora hatalommal rendelkeznének a gazdasági folyamatok fölött. Ha a külföldi nagytőkének nem tetszik, hogy egy politikus védi az országot és nem engedi át az ország javait nekik, akkor rögtön találnak egy-két mélyszegénységben élőt, akik lelkiismereti húrokon kezdenek játszani, miközben már kb. 10 éve elmondta Ferge Zsuzsa, hogy már a 90-es években az emberiség javainak 80%-a a lakosság 2%-a kezében összpontosult. Vagyis van egy kislétszámú nemzetközi csoport, amely a föld lakóinak nagy része alól kihúzza a talajt, aztán a kifosztott embereket saját a kormányukra uszítja, ha az megpróbálja őket megvédeni, tőlük, hogy majd méginkább kifoszthassák őket. Valahogy ezt pengették a kommunisták is. Aztán a nép nevében hányat kinyírtak a népből. De az emberek nem tanulnak, inkább hagyják magukat hergelni.

  • Na te már fel vagy hergelve rendesen.Nem baj, ha Viktor lop, de legalább nem a külföldi ganék?Ugye, ez az álláspontod.Téged már benyelt a provokátor média.Nem egy két szegénységben élő van, hanem az olló nyílt ki még jobban.Mindig volt szegénység, és lesz is, de nem mindegy,hogy az állam hogy törődik velük, vagy 53000 ft-on szivatja őket.Nem a nemzetközi csoportokkal van baj, mert hisz odamenekült 600 ezer magyar, és elég jól elvannak.Az itthoni hatalomból csipegető, tehetségtelen rablóbandával van a baj, akik mit fognak termelni, ha nem az az EU. Itt a baj komám, akkor mit fognak ellopni ez a seggnyaló banda.Mert ezeknek sosem elég, szállodák, kastélyok, borospincék, termőföldek, gyárak, kikötők, minden kell, lehetőleg állam fizesse őket, abból lehet lopni sokat.

   • Lehet, hogy megpróbálsz felhergelni, de az efféle próbálkozások visszafelé szoktak elsülni, ugyanis azt váltják ki belőlem, hogy nagyon nyugodt legyek, ha ekkora baromságokat kell cáfolnom, mivel egy terápikus alaphelyzetet másképp nem lehet kezelni. Ami a kérdést illeti, nem most alakult ki ez a faja álláspontom, hanem jóval azelőtt, hogy Orbán Viktort megválasztottuk volna. Álláspontod arra utal, hogy a “szabad” és liberális média – mely egy kézben fut össze, szabad és önálló gondolkodóvá nevelt téged, akinek megmondják, hogy mit kell gondolni, hogy szabadnak és önállónak legyen joga mondania magát, aki meg nem így gondolkodik, az a beléd ültetett program szerint be van etetve. Magyarországon is a média túlnyomó hányadát nem a kormányoldal birtokolja, hanem a nemzetközi pénztőke elitje, akinek minden nemzeti önállósodás ellenére van. A másik: ti, akik Orbánt szidjátok, nem látjátok át, hogy nem azért épít klientúrát, mert így akar jogosulatlan előnyökhöz jutni és juttatni másokat, hanem azért kénytelen ehhez folyamodni, mert nem lát más utat arra, hogy ne csússzanak ki a keze alól a gazdasági folyamatok. Ez nem lopás – meg kell nézni az ország mutatóit, milyenek voltak 2010 előtt, és milyenek most. A szocik tényleg nagy volumenben loptak, csaltak, sikkasztottak, és a bíróság rendre eltussolja az ügyeiket. A nemzetközi csoportokkal pedig tényleg baj van. Nem véletlenül jönnek ide Nyugatról lakni, mert itt béke van, mert itt még nem sikerült tönkretenniük a közállapotokat. Szegénység mindig volt, de a kormány mozgástere nem akkora, mint egy királyé volt a középkorban. Benne van az ország mindenkori vezetése egy mátrixban, ami globalizáltságot jelent. Ha nem nemzeti érzületű kormány kormányoz, ld a baloldalt 2010-ig, akkor az általad említett olló mégjobban kinyílik, ha pedig nemzeti érzületű kormányoz, akkor hangsúlyosabban veszi elő ezt a kérdést a globalista média, hogy az embereket felhergelje, és az ő jelöltjük győzzön. Hogy azután mi lesz, az már nem fogja érdekelni őket, mint ezt szintén 2010 előtt tapasztaltuk. És itt mindegy, hogy Botkának hívják az illetőt, vagy Fekete-Győrnek – leginkább azért, mert nekik is mindegy, csak legyen valaki, akin keresztül uralkodhatnak felettünk.

  • Azért ne feledjük, hogy ehhez az ördögi kifosztáshoz kell egy mindenkori végrehajtó kormány is, akikkel simán el lehet végezni a piszkos munkát – és mindig van az a pénz…

 10. Az is hülye, aki azt hiszi, hogy vallásos ijesztgetéssel bármire is mehet Orbánnál. Soha nem volt hívő, sőt elvei sincsenek. Egyetlen célja a pénz.

 11. El kell venni a “gazdagoktól” és odaadni a “szegényeknek”. De a gazdaság szintjét 100 ezer forint per főnél kell meghúzni. Ugyanis ez a süket, általánosan megfogalmazott gazdagokra irányzott fenekedés csak bugyuta honfitársunk manipulálásáról szól.manipulálják. A szentem dehogy tudja, hogy ez az egész arról szól, hogy tőle, a dolgozó, adózó állampolgártól, a középtől el lehessen venni.

  • Pistikém, neked a kambodzsai szindrómát kívánja a szervezeted, de nem baj, viszont azok tényleg megtalálták maguk között a hibásakat vagyis akik miatt nekik rossz volt, mégpedig a szemüvegesek voltak a hibásak!! 7 millió halott, barlangokba parancsoltak vissza mindenkit, de, de a baromságból csak még nagyobb baromság születik!! Aki jól gondolkodik, az Magyarország védelméből és a magyar Nemzet védelméből indul ki, és még véletlenül sem a mások, magasan kvalifikált emberek zsebében matatnak, akik védenek bennünket!!

 12. Létezik,egyeáltalán ez a demagóg?Megkeseredett kudarcember lehet,aki önmaga kisiklott élertéért mindig másokat okol.Proli magaratartás, mindig az volt.
  MEGVÉDJÜK elnökünket ,ott állunk mellette mögotte ,de ha kell védoleg elötte is!Becsavarodott ,panel-gyülölködök,munkásörözvegyek,és belpesti bizonytalan nemi identitásu genderek meg nyugodtan nyivákolhatnak,.Nem oszt nem szoroz.

 13. Ez egy súlyos pszichopata, és ráadásul gátlástalan tolvaj is a bandájával együtt, szégyen, hogy ilyen lény lehet Magyarország miniszterelnöke.

 14. Keresztény, de nem úgy…, meg hát nem annyira… Csak amennyire aktuálisan éppen megéri a hozam szempontjából! Amennyire kommunista volt, meg ultraliberális, meg jobb közép, meg népnemzeti, meg ami még adódik ezután a passzív asszisztenciánk mellett!… Pózolt ez már kipásan is, de megélhetjük azt is, ahogy a müezzin helyett fog rikoltozni!
  Bármi lehet, csak az nem, hogy ez visszaosszon a lopottból és megszánja a kifosztottakat…

 15. Orbi sátánista szabadkőműves.. a gyermekszex törvénye halálos bűn Jézus előtt..

Hozzászólás