Kiborult a bili a 60 millió miatt – ma már 25 milliót ér Hosszú Katinka reklámarca

Tegnap futott végig a sajtón, hogy miniszteriális közbenjárásra Hosszú Katinka 60 millióért már elvállalja a vizes vb reklámszereplését.

A Bors pénteken írta meg, hogy az Iron Lady 60 millió forintot tehet ezért zsebre. A hír valószínűleg némi feszültséget okozhatott a sporttársa és a közvélemény körében, mert az összeg mára 25 millióra olvadt. A vb-t szervező BP2017 Nonprofit kft. ezt közleményben igyekezett pontosítani:

„Hosszú Katinka olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar úszónővel a BP2017 Nonprofit kft. reklámfilmben való szereplésre, reklámfelületekhez kapcsolódó fotózásra, social felületeken való szereplésre, rendezvényeken való részvételre kötött szerződést. A sajtóban megjelent szerződéses összeg nem fedi a valóságot, a szerződés 25 millió forintról rendelkezik.”


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

11 HOZZÁSZÓLÁSOK

 1. Repülnek itt a milliók.Azért érdekelne az is, hogy Hosszú K, adakozik-e valamilyen rászorult csoportnak. Nem irigységből, de egy ember nem tud 25-60 milliót elkölteni. Jó volna hallani, hogy segített rászorult ember vagy állatcsoporton.Nem minden a sport, a lélek fontosabb!!!!

  • Majd akkor adakozzon, ha a milliárdos Orbán és saját lábon álló családja, meg a csókosok jó példával járnak elől! “Nem minden a sport, a lélek fontosabb!!!!” – elmondaná ezt Orbánnak is, amikor az 528. stadiont kezdik el építeni?

 2. A 60 milliót is megérdemelte volna, hiszen ő a világ legjobb úszója! Ez, például a teniszezőknél természetes, és az összeg sem kirívó egy ilyen kaliberű világsztár esetében!

 3. És ezért, ugye Palágyi, világbajnokokat nevelő edzőt kell kitiltani a ….honnan is? Ki ez a Hosszú, hogy nem szól már be végre valaki neki. És kié az uszoda? Valaki seggbe rúghatná már ezt a két nagyképű majmot.

   • Volna javaslatom, mit tegyél, de én nem szoktam ilyeneket mondani, hogy dinka. Legyen igazad, szánalmaskám!

    2017. március 23. 2:01 Disqus írta, :

  • Hosszú többszörös olimpiai és Európa bajnok világklasszis úszó, jelenleg a világ legjobb női úszója, maga tudatlan, ostoba ökör! Magát kéne seggbe rúgni, nem egyszer, bár a bolondokat nem illik bántani. Hogy jön ide, hogy kié az uszoda? Vagy még ezt sem tudja, világ marhája? Katinka egyáltalán nem nagyképű, csak kiáll maga, és a többi úszó igazáért! Emlékszik, Gyárfásék ingyen akarták a VB reklámarcának, hogy ők többet tehessenek zsebre, vagy szelektív a memóriája? Tény hogy magát sem az eszéért szeretik, rosszindulatú kretén!

   • Amit leírt, kedves Péter Pál, abból egy dolog kiviláglik. Fogalma sincs a lényegről, a sportról pedig annyit tud, hogy azt nem fürdőkádban művelik. A helyzet egészen röviden a következő. Emeletes idiótákkal nem tárgyalok.Annyit azért mégis mondok. Hosszúhoz képest is nagyobb úszói voltak már a magyar női úszósportban, akikre a szerénység volt a jellemző. Ha nincs fogalma a szerénység szóról, a magyar értelmező szótárban keresse, vagy nyalja Katinka seggét, akire ez a tiszteletre méltó magatartásforma egyáltalán nem jellemző, idióta. Világos?

    2017. március 23. 11:40 Disqus írta, :

    • Ha nem tűnt volna fel, ez már a 21. század, nem petróleumlámpával világítunk, hanem LED égőkkel, nem a szocializmusban élünk, hanem a kapitalizmusban, megszűnt az amatőr élsport, profizmus van. A sport is kemény üzlet, és mindenkinek ki kell verekednie magának ami jár, mert különben lenyúlják a sport körül lebzselők! Katinkára még épeszű ember nem mondta, hogy nem szerény! Fordítva ül a lovon, más a szerénység, és más a kiharcolása a jogos jussának, mellesleg az úszótársai érdekeiért ugyanúgy kiállt! Az a baj, hogy nem adta el magát aprópénzért, nem nyalt a Fidesz által támogatott, nyakukba ültetett, hozzá nem értő sportági vezetőknek, vagy a kortól lemaradt, elavult módszerekkel dolgozó edzőknek, akik felett már eljárt az idő? Bezzeg olyan volt kiválóságok, mint Hargitay, Cseh, Egerszegi nyaltak ezerrel! Ha magának ez tetszik, akkor egyértelműsíti, annyi az IQ-ja, mint a cipőjének a mérete!

     • Korlátoltsága határtalan és mérhetetlen. Az a zseniális megjegyzése pedig egyszerűen teljes bizonyságot ad arról, hogy egy kitömött nagy seggfej. Az ön által említett sportolók amúgy a nagy “seggnyalás” közben nyerték az Eb , vb, olimpiai aranyakat. Egerszegi “csak” 5 olimpiai aranyat nyert , eb, vb aranyakat nem számoltam. 1’4 éves volt, amikor a behemót , felpumpált NDK óriásokat úgy verte meg, ahogy akarta, s mindezt tette 3 olimpián, pedig akkor már a kinaiak is pumpálták magukat.
      Katinka – a nagymenő – London után vissza akart vonulni, s az említett rohadék magyar sportvezetők beszélték rá a folytatásra, minden bizonnyal azért, hogy nagy hozzá nem értésükben láttak benne mégis valamit. Európában a magyar válogatott csapat a legjobb még akkor is, ha Katinka aranyait leszedjük.a nyert érmekből, nyilván itt is a tehetségtelen magyar edzők miatt.

      Csak említem, Katinka edzője Amerikában a legnagyobb amcsi úszó edzője volt, Londonban mégsem sikerült még csak egy érmecskét sem nyerni neki.Hiába na, rossz volt az edző….az amcsi srác nyert vagy ötöt…..
      Egyetlen magyar versenyző érdekeit sem védte. A tulok férje felheccelte, de megmondani, hogy mit és kit véd, soha nem tudta. Ha ez a Tusup olyan nagy edző, vállaljon 3-4-5 versenyzőt, s abból neveljen egy-két olimpiai győztest, mint az elmaradott magyarok. Katinkát itthon nevelték úszóvá, Amerika csak rontott rajta, s akkor jött fel, amikor ez a tulok kézbe kapta, de soha nem tudjuk meg, mi lett volna magyar edzővel Londonban és Rióban.
      Hogy jó edző Tusup? Lehet. Kész versenyzőt kapott, akiből ki kellett, lehetett hozni a maximumot. Mindazonáltal Egerszegi mentalitása, úszástudása , emberi magatartása, szerénysége összehasonlíthatatlan önagyságáéval, érmei száma ott van, 22 vagy 24 évesen visszavonult, mégis csak néhány hónapja sikerült az általa fiatalon beállitott egyik világcsúcsát megjavítani…..a 40 éves Egerszegiét!!!Egérke is volt a világ legjobb úszónője, majd a világ legjobb sportolója Lehet, hogy mégis tudnak valamit ezek az edzők. Egyelőre csak egy magyar lány veri már elég gyakran Katinkát, ami könnyen lehet, hogy előbb-utóbb megszokottá válik.

      A maga végtelen butasága abban leledzik, hogy sok száz gyereket zárnak el az edzések elől, mert a vízfelület itt is meg ott is kell a nagymenőnek.Az igazi nagyokat a szerénység jellemzi. Fel tudná sorolni a magyar úszónő válogatottat 1954-ből, pedig MINDEN úszószámot a magyar nők nyertek megy egy bizonyos roggyant Sárosi nevű ember vezetésével.Mégsem homorítottak egy pillanatig sem. Széchit úszópápának nevezték a világban, módszereit követték mindenütt. Hozott egy vagon érmet eb-ről, vb-ről, olimpiárol. Senki nem nyalta a seggét, ez nem az a sportág, hogy a legjobb sportoló az lesz, aki jól nyal. Kiss, Sós , Verrasztó edzőként verték a fél világot, okostojás. Hogy nem ismered őket, nem a hülyékre kell hallgatni, mert magad is az maradsz. Te sem tudod, mit harcolt ki Katinka a többieknek, vagy igen? Nosza – sorold….. ,Én megmondom, semmit.És ne gyere ezzel a baromsággal, hogy a lenyúlás ellen harcolt. Harcolt a….senki nem tudta, mit hisztizik ez a tökfej. És már az új kapitánnyal sem áll szóba., a jólnevelt tahó. Bravó.El van ájulva magától, s ha majd jönnek a vereségek, akkor gyorsan visszavonul, mert nem meri felvenni a kesztyűt, Tusupot meg kirugdalják még Pestről is. Kár a szót vesztegetni. Nyerjen, örülök neki, de ennél pökhendibb , nagyképűbb bulát én még nem láttam, amikor számos szerény és nagymenő versenyzőnk volt,van, és remélem lesz!

      Őszintén mondom, egyáltalán nem érdekelnek ostoba hozzászólásai. Aki nem járta végig az öltözőket, az mond ilyen irdatlan hülyeségeket. Én legalább 35 évet edzősködtem, s vagy ötöt NB 1-ben játszottam, tudom, ismerem a sportvilágot belúlről is, nem a pálya széléről ordítom be a hülyeségeket. Abba kéne hagyni, mert ha méf firkál valamit, olvasatlanul kitörlöm. A butaság nem erény, hanem vele született , múlhatatlan betegség. Meg is marad ezen a színten. Sok sikert a Katinka-Tusup seggnyalásához. Na látja, itt van mit nyalni! Hát ucu!

      2017. március 23. 21:29 Disqus írta, :

Hozzászólás