Ízléstelen kampányfogással süllyed föld alá a Fidesz Zuglóban

Németh Szilárd pártküldetésből hajlandó simán elmerülni a hullagyalázás mocsarában is.

A Fidesz felszólította az MSZP vezetését, adjon magyarázatot arra, hogy az elmúlt egy évben hova tűnhetett zuglói képviselője, továbbá a személyéhez köthető 100 millió forintos köztartozás.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, frakcióvezető-helyettese elmondta, a főváros XIV. kerületében április 23-án Sápi Attila szocialista önkormányzati képviselő eltűnése miatt kell időközi választást tartani, a választópolgároknak pedig joguk lenne tudni, mi áll az ügy hátterében.

„Azt se tudjuk pontosan, hogy az eltűnés mit jelent: eldugták valakik, el kellett valahova mennie, le kellett lépnie vagy pedig végleges megoldást kerestek, akik mondjuk eltették láb alól” – fogalmazott a politikus, hozzátéve, szerinte a körülmények vizsgálatakor az is látható, hogy valamilyen bűncselekménynek lennie kell a háttérben, mivel egy százmilliós köztartozás köthető Sápi Attilához.

Németh több mint ízléstelen pártküldetése nagy valószínűséggel összefügg a baloldali pártok összefogásával jelölt Bitskey Bence erős indulásával, ami aggodalomra adhat okot a kormánypárti jelölt, Somodi Zoltán számára, mivel Bitskeynek már az első napon sikerült összegyűjtenie a szükséges ajánlások többszörösét.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!