Lecke feladva: Kocsis Máté ’48-as rajzversenyét egy palesztin kislány nyerte meg

Ráadásul a kislány apja a Menedék civil szervezet ügyfele, mely szervezetet a Fidesz szerint Soros György pénzel és hazugságokkal támadja az országot.

Őszintén reméljük, hogy a díjat Józsefváros polgármestere, a pár éve a kerületben megpihenő menekülteket vegzáló Kocsis Máté adja át.

A fővárosi Józsefváros rajzpályázatot hirdetett „Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hősei” címmel az iskolások körében s az egyik díjazott Hazim Ismail Hadil lett, akinek palesztin papája a Menedék migránssegítő civil szervezet ügyfele.

A Menedék a Fidesz szerint Soros-szervezet, és másokkal egyetemben hazugságokkal támadja a határvédő magyar rendőröket – akik közül most épp kettőt ítéltek el arcba térdelésért és könnygázsprézésért, és öt ügyben még nyomoz az ügyészség.

kocsis 3

Kocsis 2015-ben az alábbi, nem mellesleg a mai napig olvasható facebook-bejegyzésében üzent hadat a menekülteknek:

„A nemrég felújított II. János Pál pápa terünket teljesen tönkre tették a népvándorlók. Sátrakat építenek, tüzet raknak a parkban, szemetelnek, őrjöngenek, lopnak, késelnek, rongálnak. Ennyi emberi ürülék pedig még soha nem volt közterületen. Ezért a mai napon határozottabb fellépésre és erőforrás-átcsoportosításra utasítottam a közterület-felügyelőket, és ugyanerre kértem a rendőröket is. Kértem a helyi polgárőrséget is, hogy a lehető legnagyobb létszámban legyenek jelen. Meg fogjuk védeni a közvagyont és minden törvényes eszközzel garantálni fogjuk a józsefvárosiak biztonságát!”

Miután több oldal is felkapta az őrjöngve lopó és késelő menekültekről szóló véleményét, Kocsis zsinórban perelte a főként internetes médiát – s vesztette el vagy mondta le később az egyértelműen bukóra álló pereket.

(nyitókép: 24.hu)

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!