Dopeman úri módon oltotta le a Fidesz propagandistáit

A Józsefvárosi Fidesz annyira nem tud már fogást találni a józsefvárosi időközi választáson induló Dopeman alias Pityinger László karakterén, hogy már abba is belekötöttek, hogy a művész úgy emlékezett meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseiről, hogy „elfelejtett” magára kokárdát kitűzni – pedig kokárdástul emlékezett.

A Fidesz vesszőparipája ez a kokárda, hiszen évekkel ezelőtt a saját szimpatizánsait szólította fel annak viselésére – március 15-e előtt és után, mindig és mindenkor – ezért azóta a kokárda már nem a nemzeti emlékezés jelképe, hanem egyfajta hazaáruló-indikátor. Olyan mint a kalap. Ha van rajta az a baj, ha nincs akkor meg az.

Az időközi választások közeledtével a kormánypárt egyre mélyebbre fog merülni annak érdekében, hogy az esélyes ellenjelöltjét valahogy besározza, de ez eddig rendszeresen visszapattant. Íme Dopeman posztja, benne a Fidesz „tényeivel” és az ünnepségen készült fotóval:

Mivel szerencsére több kép is készült a megemlékezésről, ezért a másik oldalról jól látszik Dopeman kabátja, és azon a kokárda (a szíve fölött), így az állítás, miszerint nem volt rajta kalap kokárda nem igaz. A képen azért nem látszik a kérdéses nemzeti szimbólum, mert azt abból a nézőpontból eltakarta a kabát hajtókája. (még egyszer kinagyítva a kép)

17309274 1799206043731653 656559427658772372 n 1
Ugyanaz a kép, ugyanott, másik oldalról (kép: Facebook)

Szenzáció! Találtunk egy képet, amint Orbánon valóban nincs kokárda!

orban5

Viccen kívül, amikor AZ nincs rajta AZT gyorsan észreveszik a kormánytagok, így mihamarabb akasztanak rá egyet.

Szóval ott volt az a kokárda, hiszen ezt Kocsis Máté a kerület polgármestere is látta, hiszen figyelt.

big elkeszult jozsefvaros uj fotere 0 1411136310
kép: Fidesz.hu

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!