Igazságos közteherviselés: Országos kampányra indul az MSZP

„Tegyünk igazságot!” szlogennel országos politikai kampányt, országjárást indít az MSZP – jelentette be a párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke közölte, a kampányban azt akarják megmutatni, hogyan lehet Magyarországból egy igazságosabb országot csinálni.

Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje azt mondta, a magyarok legnagyobb baja, hogy igazságtalanság van, az igazságtalan kormánypolitika elképesztő mértékben növelte Magyarországon a szegénységet.

Kijelentette továbbá, hogy bevezetnék a luxusadót a legmagasabb jövedelműeknél, ebből évente 300 milliárd forint folyna be, amiből csökkenteni lehetne az átlag alatti jövedelműek adóterhelését.

Mint ismert, az időközben párttá alakult Momentum is célba vette a vidéket, hogy a helyi problémákkal ismerkedjenek s azok megoldására javaslatokat készítsenek.

Ugyancsak a napokban jelentette be a Demokratikus Koalíció is tízhetesre tervezett vidéki kampányturnéját. A DK több mint kétszáz település felkeresését ígéri, maga az elnök legalább 21 városban tart fórumot.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!