Minimálbért javasol a magyar focistáknak

„Mondják már meg, hogy ez a Leonel Pontes mitől jobb edző, mint én? Attól, hogy az Eb-győztes Portugáliából érkezett? És mit tett le az asztalra? Kiejti az NB I-ből az utóbbi évek legeredményesebb magyar csapatát?” – tette fel a nem épp költői kérdéssort Urbán Flórián, a DVTK szabadszájú edzője a Borsnak.

Mint mondta, az bántja a legjobban, hogy hülyének nézik az embert, közben pedig a futballszerető rendszert kiszolgálják, mégis sokan elhiszik a baromságokat.

Urbánnak azért van rossz véleménye a külföldi focistákról, mert az ő korában csak három légiós játszhatott egy csapatban, így ha Magyarországon túlra igazolt, sokkal jobban kellett teljesítenie aktuális csapattársainál.

„Túl sok a pénz a magyar fociban, a legsz…rabb légiós is hazavisz havi húszezer eurót, azaz hatmillió forintot, ami k…rva sok. Akkor is megkapja, ha belesz…rik, mi lesz az Újpest–Fradi végeredménye.” Kiemelte, meg kéne szüntetni a magas fizetéseket. „Én minimálbért adnék a focistáknak, de a győzelemmel meccsenként mondjuk négyszázezer forintot lehetne keresni” – tette hozzá.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!