Bödőcs Tibor megint hülyét csinált a kormányból – zseniális videó

Összesen 105 fiatal jött haza Angliából a “Gyere Haza, fiatal!” program segítségével – árulta el az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) az Index kérdésére. A tavaly áprilisban indult program a külföldön dolgozó magyar fiatalok hazatérését segíti lakhatási, letelepedési támogatással és megfelelő munkahely biztosításával.

A hivatal adatai alapján mostanáig:

  • a program honlapján 5000 fő regisztrálta magát. A programhoz az Egyesült Királyságban élő és dolgozó, speciális vagy hiányszakmával rendelkező magyar állampolgárok csatlakozhatnak, ezeknek a feltételeknek 1939 fő felel meg.
  • A programhoz 381 fő csatlakozott, tehát ők töltötték ki a szükséges nyilatkozatokat;  645 csatlakozási kérelem érkezett összesen.
  • 105 fő már Magyarországon dolgozik.
  • A partnercégek száma 134 darab, náluk összesen 2140 betöltetlen állás van.
  • A Facebook-elérések száma 348 ezer, 2288-an lájkolják az oldalt.
  • A programot 100 millió forintból indították, úgy számoltak, hogy ennyiből nagyjából ötven fiatalt lehet hazacsábítani.
Ez azt jelenti, hogy egy fiatal hazahozása eddig körülbelül 950 ezer forintba került – az Index információi alapján.
Ismerve a magyar jobboldalt, hogy mennyire szereti magát nagy magyarként feltüntetni és ostoba nacionalista szólamokat puffogtatni – mindez megihlette Bödőcs Tibort. A humorista egyre gyakrabban szövi bele a műsoraiba a magyar belpolitikát, és abból sem csinált titkot, hogy nem igazán szereti a FIDESZT.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!