Bödőcs Tibor megint hülyét csinált a kormányból – zseniális videó

Összesen 105 fiatal jött haza Angliából a “Gyere Haza, fiatal!” program segítségével – árulta el az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) az Index kérdésére. A tavaly áprilisban indult program a külföldön dolgozó magyar fiatalok hazatérését segíti lakhatási, letelepedési támogatással és megfelelő munkahely biztosításával.

A hivatal adatai alapján mostanáig:

 • a program honlapján 5000 fő regisztrálta magát. A programhoz az Egyesült Királyságban élő és dolgozó, speciális vagy hiányszakmával rendelkező magyar állampolgárok csatlakozhatnak, ezeknek a feltételeknek 1939 fő felel meg.
 • A programhoz 381 fő csatlakozott, tehát ők töltötték ki a szükséges nyilatkozatokat;  645 csatlakozási kérelem érkezett összesen.
 • 105 fő már Magyarországon dolgozik.
 • A partnercégek száma 134 darab, náluk összesen 2140 betöltetlen állás van.
 • A Facebook-elérések száma 348 ezer, 2288-an lájkolják az oldalt.
 • A programot 100 millió forintból indították, úgy számoltak, hogy ennyiből nagyjából ötven fiatalt lehet hazacsábítani.
Ez azt jelenti, hogy egy fiatal hazahozása eddig körülbelül 950 ezer forintba került – az Index információi alapján.
Ismerve a magyar jobboldalt, hogy mennyire szereti magát nagy magyarként feltüntetni és ostoba nacionalista szólamokat puffogtatni – mindez megihlette Bödőcs Tibort. A humorista egyre gyakrabban szövi bele a műsoraiba a magyar belpolitikát, és abból sem csinált titkot, hogy nem igazán szereti a FIDESZT.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

6 HOZZÁSZÓLÁSOK

 1. Összesen 105 fiatal jött haza Angliából dolgozni a Gyere Haza, fiatal! program segítségével. A programot 100 millió forintból indították, úgy számoltak, hogy ennyiből nagyjából ötven fiatalt lehet hazacsábítani.

  • nem is ertem miert nem kerul bele ez is a siker propagandaba? Hiszen 2X annyi fiatalt tudtak haza hozni mint amit terveztek!! mert Magyarorszag jobban teljesit! 105.en hazajottek a tobb mint milliobol! kiraly! ujabb gyozelem a hanyatlo nyugat felett!!

 2. Minek arra költeni, hogy haza jöjjenek. Inkább arra kéne, hogy ne is menjenek ki. De ha már saját zseböl kiment világot látni, akkor jöjjön is haza abból a lóvéból amit ott össze szedett. Ezt a pénzt meg arra kéne elherdálni, hogy itthon maradjanak vagy az itthon maradtak ne is menjenek.

 3. Nem értem, miért a Jobbikot figurázza ki ez a paprikajancsi, akik nem csak pofáznak, hanem cselekednek is, érdemben. A béruniós programjuk igenis értelmes, és maguk köré tudtak gyűjteni nyolc országot ennek keretében, ellenzékből! Nem kellene ennyire erőltetni, hogy vicces vagy kiscsávó…

Hozzászólás