Nagy a baj: Hujber Feri teljesen megbolondult

Aggasztó, hogy egyre többeknél jelentkezik a „MAG-nyelvészet” néven elhíresült elmebaj, ami nem más, mint a magyar nyelv sajátos értelmezése, boncolgatása. Sajátos alatt azt értjük, hogy a jelenlegi nyelvtani, etimológiai szabályokat és kötöttségeket teljesen felrúgva, szinte betűkig fejtik vissza a szavakat, és a szétszedett tagokhoz jelentést társítanak.

Hujber Feri már egy ideje semmi mással nem foglalkozik a Facebookján, mint a MAG-hoz hasonló ökörségek kiírásával. Ezek a bejegyzések azonban nem értelmesen próbálják elmagyarázni az elmagyarázhatatlant, hanem minden hozzájuk kapcsolt mondat zavaros, értelmezhetetlen, ahogy a korábbi nyilatkozatai is.

huj1

huj2

hul

Akármi is történt Hujberrel, aggasztó, hogy nincs egyedül vele. Egyre többeknél fedezhető fel hasonló „nyelvi sajátosságok” használata.

Korábban a színész így nyilatkozott a FEM3 műsorán:

„Nem esik jól a színészet, nem érdekel már. Nem szeretek emberek közé menni, így a színházba is úgy megyek be, hogy magamra húzom a kapucnit. Szépen lassan köszönök el ettől az egésztől.”

„Én már nem nagyon szeretnék ezen a földön élni, mert szerintem ez a hely egy kísérleti telep. Túl sok alacsony szintű lénnyel kell együtt létezni, ráadásul ők irányítják a világot”

A ma reggeli Mokkában Hujber azt mondta, amiről eddig a világ beszélt, az nem volt igaz: Jézust nem feszítették meg a kereszten, helyette egy 10 éves kisfiú halt meg. Őt viszont nem feszítették keresztre, halála baleset volt.

Annyi biztos, súlyos egészségügyi problémákkal küzd a színész, amit nehéz lehet neki kordában tartani…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!