Az Origo nem tud leállni. Újabb döbbenetes összeesküvés-elmélettel álltak elő

A hajdan patinás, ma már kormányszócső internetes portál nem tud leállni. A Fidesz médiagépezetének egyik legszebb ékköve most egy új Fideszes összeesküvés-elméletnek ad terepet.

Ezúttal Majtényi László háttérhatalmi kapcsolatairól írnak. A Fidesz kommunikációs igazgatójának, Hidvéghi Balázsnak vasárnapi sajtótájékoztatója alapján természetesen a bűnös megint Soros György. Itt van Pár gyöngyszem a beszámolóból.

„Hidvéghi Balázs vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: ‘idegen hatalmi érdekek szolgálatáról beszélhetünk’, így a jelölt méltatlan arra, hogy a magyar nemzet államfője legyen.”
„Az eddig elérhető információk alapján az tudható, hogy Majtényi László valójában Soros György jelöltje, Soros György érdekei, Soros György pénze áll mögötte.”
„A kommunikációs igazgató szégyenteljesnek nevezte, hogy a baloldali pártok idegen hatalmi érdekek mögé álltak be…”

Őszintén érdekelne, hogy mennyi pénzért teszitek amit tesztek. Napról-napra áruljátok el azt, amiért ez a lap létrejött. Napról-napra süllyedtek mélyebbre, ahonnan már nincs kiút. Zsarolással, pénzzel, ígérettel vagy mivel vesznek rá titeket arra, hogy ezt a bandát szolgáljátok?

Őszintén érdekelne, hogy tényleg elhiszitek azt, amit leírtok? Ha nem hisztek benne, akkor tényleg a pénz az, ami ennyire motivál titeket. Remélem azt tudjátok kedves origosok, hogy a pénz, amit kaptok a hazug szavaitokért, az bizony „lopott arany”.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!