Bíztató sikerek: erősödik a szimpátia a baloldali jelöltek iránt

Már az első napon a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötte össze Bitskey Bence a DK, az MSZP, a PM és az Összefogás Zuglóért Egyesület közös jelöltje, így – akárcsak a Józsefvárosban Pityinger „Dopeman” Lászlót – elsőként vették nyilvántartásba.

Ez a magabiztos kezdés jól mutatja, hogy a küszöbönálló zuglói időközi önkormányzati képviselő-választáson a legnagyobb esélye a baloldali ellenzék közös jelöltjének, Bitskey Bencének van.

A 30 éves fiatalember magabiztosan tekint az áprilisi választás elé: zuglói lokálpatriótaként kiváló rálátása van a kerület előtt álló feladatokra, ismeri a zuglóiak életét, felkészülten néz szembe a megoldandó problémákkal.

A karrierépítésnél többre tartja a közösségért végzett munkát, ezért – bár családi háttere, sokrétű képzettsége és felsőfokú angol nyelvtudása ezt lehetővé tette volna – a külföldi munkavégzés helyett Zuglót választotta.

Az önkormányzat előtt álló legsürgetőbb feladatoknak tartja a napi működés egyszerűsítését, a bürokrácia csökkentését, a köztisztasági program fejlesztését, illetve a javuló közbiztonság további erősítését.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!