Kocsis Máté ordenáré módon mondta el valódi véleményét az emberekről

fotó:: 24.hu / köszönjük!

A tegnapi józsefvárosi közgyűlésen számtalan olyan pillanat volt, amikor nem tudtuk eldönteni, hogy Kocsis Máté polgármestere vagy főbírája a kerületnek.

Az ügyrendi kérdésekben gyakorta szót kérő ellenzéki képviselőt csaknem lehülyézte. Egyik hozzászólása után a képviselő értelmi képességeit kezdet firtatni. Minden ellenzéki képviselő mikrofonját elnémították, ha akár egyetlen másodperccel is túllépte a 2 perces időkeretet. Egyedül a fideszes alpolgármester tehette meg, hogy sokkal többet beszéljen a megengedettnél.   Ahogy az lenni szokott Kocsiséknál, természetesen egyetlen érdemi ellenzéki módosító javaslatot sem szavazott meg a fideszes többség, így aztán számos jobbító szándékú változtatási javaslat nélkül ment át a lakásgazdálkodásról szóló anyag is. Ennek vitája közben Kocsis Máté a következőt mondta, majd később a közgyűlésen még egyszer megismételte :

„4800 lakásból 3800 bérlővel terhelt.” 

Ha a jogász Kocsis mondta ezt, akkor szólunk, hogy az maximum bérleti jogviszonnyal lehet terhelt. Ha a kommunikációs guru Kocsis okossága, akkor szólunk, hogy: Elcseszted.

Ha a polgármester Kocsis mondta ezt, akkor sokkal nagyobb a baj, mint hittük. Ha egy kerület vezetője úgy vélekedik azokról az emberekről, akik bérlakásokban élnek, ahogy ebben a rövid idézetben olvasható, az nem egyszerűen azt jelenti, hogy a budai szépfiú stílus mögött ott rejtőzik a valódi Kocsis Máté, aki valójában lenézi a kerület lakóit, aki valójában semmit nem tud az itt élőkről, aki valójában tehernek érzi ezeket az embereket, hanem azt is, hogy azt hiszi, ezt is megengedheti magának és senki nem mer majd szólni. Mi merünk!

Azt viszont már mi is félve kérdezzük, hogy miről egyeztetett Pintér Attila, jobbikos képviselővel a közgyűlés szünetében?…
kocsis 2

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!