Mészáros Lőrinc elkottyantotta sikerei titkát – nagyobb zseni, mint a Facebook alapítója

Már nem Orbán barátsága a felcsúti zseni csillagának töretlen ívelése.

A hvg.hu munkatársa saját hátországában, Felcsúton próbálta szóra bírni a gázszerelők Leonardo da Vinci-jét, hogy mitől ért ennyi mindenhez s vajon minek köszönheti, hogy tíz év alatt ezerszeresére tudta növelni vállalkozói bevételét..? Miközben a Facebook alapítójának mindössze csak egy hatszázszoros szorzóra futotta a tehetségéből.

A lap beszámolója szerint Lőrinc barát kissé kelletlenül próbálta passzolni a kérdést, de erős és frappáns intellektusával álmából felkeltve is megválaszol bármilyen csiklandozó kérdést, tapasztalhattuk ezt már elégszer.

Mészáros képtelen volt magában tartani a titkot és józan pragmatizmussal válaszolta meg a teljesen nyilvánvaló tényt:

„hát lehet, hogy okosabb vagyok Zuckerbergnél, nem gondolja?”

Széles Gábor méltó szellemi és üzleti partnere saját bevallása szerint mindössze csak 1,6 milliárd osztalékot vett fel tavaly, sokfelé adott kölcsön és vett egy tévét – na nem plazmát, hanem „szélest”.

Meg aztán ki kellett fizetni karitatív becsületből néhány milliárdot bedöglött vállalkozásokra, s feltehetően megtámogatta a szegény földijét, Orbán Viktort, akinek mindössze 740 000 körüli megtakarítása van csak a párnacihában.

Az Index számítása szerint 2006-ban Mészáros cége 19,2 millió forint bevételt ért el, 2015-ben már több mint 20 milliárd forintot.

Zuckerberg meg hülyén fog meghalni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!