„Köpd ki a szotyit, ha a magyar népről beszélsz…”: Nyílt levél Orbán Viktornak

„Megkérem Önt, hogy vegye ki a zsebéből a kezét és köpje ki a szotyit a szájából, ha a magyar népet  emlegeti” – kihagyhatatlan személyes hangú levélben osztja ki Orbánt a tarkamese.blog szerzője.

Nemzeti Konzultáció… már megint ez a hangzatos kifejezés, amiben benne van a nemzeti szó és nem értem. Ez kizárólag megint valami bődületes nagy lopásra utalhat. ..mint a nemzeti dohányboltok, vagy a nemzeti útdíj, nemzeti futballkonzultáció…és még sorolhatnám a nemzeti főzőversenyen át a nemzeti  közvilágításig a listámat.

Már amikor meghallom a nemzeti szót ,kiver a víz…Önnek köszönhetően szitokszó lett. Tudom, hogy már megint valami eszméletlen nagy szemfényvesztéssel tűzdelt lopás következik.

szotyi1

A fent említett néhány ilyen jellegű kamufedőnév is erre utal.

Bizonyára emlékszik még arra, amikor tavaly récsöl nevű gyermekét 614 millió forinttal támogatta egy szakácsversenyen ( Bocuse d’ Or )…vagy amikor récsöl  pistijét a magyar nemzeti közvilágítás minimalizálásával  milliárdos nagyságrendben juttatta komoly vagyonhoz…én is emlékszem.

Sőt tudom azt is, hogy a 614 millió forint 827 db 742 000 forintos összeget takar, ami az Ön 2016. évi vagyonbevallása okán egy érdekes szám. Tudta?! Még egyszer: nyolcszázhuszonhét évnyi megtakarítása Önnek, már amit pofátlanul bevallott… annak  a 827 szerese (!) és ez Önnek csak aprópénz, hiszen naponta emberek tízezreinek a bérét sikkasztja el.

Most néhányan velem együtt érzékelik, hogy Önnek milyen fontos volt egy ilyen esemény, mert récsölt ilyen sok pénzzel segítette ezen a szakácsversenyen. Én konkrétan nem tudom, hogy récsöl mit főzhetett ekkora összegért…azt viszont kijelenthetem, hogy a közmunkásoknak járó idei 81530 ft/ fő / hó bérezés mellett récsöl 7530 közmunkás ember bérét kutyulgatta el a szakácsversenyen.

szotyi

A többi elszarkázott elképesztően nagy lopásra most nem is térnék ki, mert addig én sem élek, hogy itt mindet felsoroljam…

Levélírásom fő oka ez a nemzeti konzultáció…ez a megfoghatatlan, értelmetlen, ” mindegy mit, csak valamit lökjünk a népi postaládákba”  lopással egybekötött kommunikációs terelés.

Momentum…pocskondiázás már a zsebben van, el kéne őket lehetetleníteni, igaz?! Ha nem megy támadással, akkor Ön képes azt hinteni a lakosság körében, hogy fideszesek…mindegy, hogy milyen eszközzel, de a közutálat kell, hogy jellemezze a Momentumos megmozdulást…nincsenek náluk olyanok, mint Kaya Ibrahim… tovább is van, mondjam még?!  Milyen furcsa is ez, hogy Ön már 30 évvel ezelőtt is pocsék erkölccsel rendelkező ember volt, nem most lett az.

A szociális célra rendelkezésre álló pénzeket ( ami nem az Ön zsebéből menne, hanem szintén Brüsszel adta)  legyen szíves fizesse ki a rászorulóknak. Tele van az ország éhező, fázó gyerekekkel, rokkantakkal, nyugdíjasokkal. Az igát húzó aktív réteg háromszor annyi energiát fektet a családfenntartásba, mint amennyi elvárható lenne. Ennek egyenes következménye, hogy még azokat is kivégzi, akik jelenleg az Ön lopásának az alapját is biztosítják.

szotyi5

Ne a határokon túl építsen stadionokat és százmilliókkal kenegesse az ott élőket  három üres faluban ( !)összesen 13 lelket számláló labdát rugdosót, mert  mindannyian tudjuk, hogy  ez az összeg a büdös életbe nem kerül oda, hiszen  az Ön és mészárosnemátlagember  ostoba barátja  enyves zsebében landol.

Ön rájött arra, hogy ebben az országban olyan sok a szegény ember, mint égen a csillag. Éppen ezért tudja azt is, hogy bármilyen nagy számot le tud tolni az emberek torkán, (pénzben) mert alig van emberfia, aki tudja is, hogy mennyi az annyi.

Ön már annyira elszemtelenedett, hogy képes volt nyilvánosan kicsúfolni az egész ország lakosságát vagyonbevallásával. Egy-egy magánrepülős kis utazása a foci miatt olykor többe került, mint a vagyonbevallásába  szerepeltetett összeg. Személyes lenézésnek, mondhatni lesajnálásnak vettem ezt a pimasz lépését.

Nem szeretném úgy befejezni a levelemet, hogy nem kérdezek rá: 2017. március 31.-ig ki kell írni az összes pályázatot, ami a „rohadjon meg Brüsszel ” által kerül finanszírozásra, majd ezt követően legkésőbb 2018. március 31.-ig az összes nyertes pályázatra a létező lehívható összes pénzt maradéktalanul ki is kell fizetni.

szotyi4

Felmerül bennem több kérdés is. Először is: miből fognak Önök tovább lopni 2018 március 31 után?! 2020-ig semmilyen pályázati pénz nem érkezik. Sanszos, hogy Önök a kifizetéseket már korábbra teszik, így az idén kipucolnak mindent.

Továbbra sem értem, hogy gyakorlatilag közel még 3 évig miből kívánják finanszírozni ezt a pazarló, bűnöző életformát, amit már 7 éve folytatnak…minden évben több ezer milliárdot lapátoltak ki a közvagyonból, Önök nem aprózták el, mert amit csak lehetett, mindent eltulajdonítottak.

Itt villog a piros lámpa a buta fejemben, hogy jelezhesse…a nemzeti valuta megújul, tehát Önök bevonják az összes forgalomban lévő papírpénz címletet…hmmm… igaz, van olyan is, ami alig pár éves, azaz teljesen új bankók vannak a forgalomban. Mi indokolja mégis, hogy új pénzt dobjanak a piacra?!  A tervük elképesztő, az évszázad, sőt évezred legnagyobb  rablása lehet, ha megvalósul…Önök arra készülnek, hogy ellopják a teljes forgalomban lévő pénzünket?! . ..és mi önként  oda is adjuk.

Megkérdezhetik  sokan most azonnal, hogy ez nem lenne pénzhigítás?!  De igen, ez az. Ám mire kiderülne, az még jó pár évbe is belekerülhetne, attól függően, hogy  éppen ki kormányozna.

szotyi3

Önt pedig a következmények eddig sem érdekelték, hiszen Ön és választott kormánya tipikusan kapzsi emberek gyülekezete, akik csak a mának élnek.

Ha ezt a gondolatmenetet követem, akkor azt látom, hogy Ön nem is akar nyerni jövőre, Önnek  nem érdeke egy kifosztott, eladósodott, minden szempontból lepusztult ország kormányzásának megtartása. Főleg úgy, hogy eddig sem csináltak érdemben semmit. Ön 7 év alatt az óriásplakátokon kívül nem költött másra, kizárólag a migráncsozásra és a gyűlöletkeltésre valamint a félelem állandó jelenlétére költött.

A választási kampány is éppen olyan félrevezető lesz nyilván az Ön részéről, mint a migráncsozás, ugye? Kifelé hisztizik, hogy nem kell a menekült, egyébként meg az a szép hangzatos Letelepedési kötvény tartja el Önt és bandáját a körözött bűnözők, terroristák beengedése kapcsán. Hány bűnözőnek adott  már Ön magyar állampolgárságot?

Ön egy szimpla  hazug köztörvényes bűnöző. Önnek a börtönben van a helye, Ön elárulta a hazáját és a magyar népet, az Ön becsülete egy fabatkát sem ér.

Nem kérünk a nemzeti konzultációból, nem akarunk kisvasutat és nem szeretnénk további kastélyokat sem képeken nézegetni, amit az Ön veje éppen megvásárolt…továbbá nem kívánjuk récsöl szállodaláncolatának sem a bővítését, egyszóval nem akarjuk Önt, a lányát, a vejét,  a családját semmivel sem támogatni, nem szeretnénk Lázár Jani másfél éves kisfiának sem újabb ingatlant vásárolni, nem hoz lázba bennünket mészáros ( jaj Istenem, de buta) sikeres pályázati pénznyelője sem és még sorolhatnám rogántóni, vajna, matolcsy…meg  a többi havert.

Végül  megkérem Önt, hogy vegye ki a zsebéből a kezét és köpje ki a szotyit a szájából, ha a magyar népet  emlegeti.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!