Simicska jobb horgot kapott: a Hír TV-s műsor teljes stábja vonul át Mészáros Lőrinc csatornájához

Valaki kiszáll, valaki elszáll, valaki a pálya szélén hot-dogot és hideg sört kínál. Valaki a Hír TV-hez igazol, valaki onnan jön el, némelyek pedig a köztévé helyett a TV2 ölelő karjait választják. Igazi médiaháború folyik, amibe most Mészáros Lőrinc is beszállt.

Minden bizonnyal a felcsúti polgármester kedveli a bűnügyi műsorokat, ugyanis a Hír Tv Riasztás című bűnügyi műsorának teljes stábja felmondott a napokban – adta hírül a Népszava csütörtökön. A távozó tévések a Mészáros Lőrinc kezébe került Echo Tv-nél folytatják – közölte Kisléghi-Nagy Rudolf műsorvezető.

A felcsúti polgármester tévéje magasabb bérekkel és jobb pozíciókkal csábítja át a dolgozókat Simicska médiájától. A Hír Tv-nél ugyanakkor azt mondják, nincs szó „második G-napról”, az Echo TV a márciusi megújulásra készül ilyen intenzíven az új alkalmazottak toborzásával.

A felcsúti milliárdos Mészáros Lőrinc tavaly év végén vette meg az Echo Tv-t Széles Gábortól, és állítólag egymilliárd forintot költ arra, hogy ütőképes jobboldali tévét faragjon belőle a választási évre. Aki nem emlékezne rá, hogy Mészáros milyen televíziót szeretne csinálni, az megnézheti ezen a csodálatos videón:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!