Ezt is megértük: Széles Gábor mocskolja az Echo TV-t

A jelek szerint mégsem mehetett olyan gördülékenyen az a vidám üzleti tulajdonosváltás Széles és Mészáros között az Echo TV kapcsán, mint azt a csikorgóan mosolygós képen láthattuk.

Valami kis tüske mégis maradhatott a Széles körme alatt, ugyanis már két hónappal a váltás után lemarházta Mészáros Lőrincet – vagy a műsorpolitikáját, ha van neki ilyen, de ez egyre megy.

széles2

Tegnap késő esti show-ban csinált hülyét az Echo TV-ből a Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergely, aki elismerte, hogy Soros és Simicska szóvivője, akiknek eddig eltitkolt gyermekével közös plakátcégben készül a következő kampányra.

Lazán hülyét csinált a műsorvezetőből is, aki feddőleg emlékeztette, hogy a napokban egy nemzetiszínű Nagy-Magyarország képet tettek ki az oldalukra: „Vesszen a Triatlon..!” felirattal, micsoda dolog ez. Kovács ezt felháborítónak tartja és feljelentik magukat természetesen.

Azt a felvetést ellenben megfontolandónak tartotta, hogy a Charlie Hebdo vicclapra hajaznának s arra a kérdésre, hogy ők is előrukkolnak-e holocaust-ellenes viccekkel, bár eddig nem merült fel a Kétfarkúak részéről, de ha már így ötletel az Echo TV, a csatornán egy ilyen blokkot el tudnának képzelni.

S így, tovább.

Széles Gábor ezt már nem bírta megállni szó nélkül és ma a közösségi oldalán egyszerűen lemarházta az Echo TV-t: véleménye szerint „ilyen hülyeségeket nem kellene leadni”.

széles3

Széles nem csak az ufók, a földöntúli energiák és Szaniszló Ferenc földi reinkarnációja, de a kifinomult ízlés egy tömbből faragott utolsó bástyája is, aki gyengéd tapintattal emlékezett meg többek között a kitűnő egészségnek örvendő Halász Judit haláláról is.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!