Választási sztárparádé: pl. Harrach helyett a fia izzítana 2018-ra Angyalföldön

A kormányközeli Magyar Idők mai értesülése szerint négy stratégiai nagyágyúval készül a 2018-as választásokra a Fidesz-KDNP Budapesten.

A XIII. kerületben, ahol a jobboldal a rendszerváltozás óta nem tudott nyerni, 2018-ban Harrach Tamás – Harrach Péter KDNP-s frakció­vezető fia –, XIII. kerületi önkormányzati képviselő indul majd.

Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke a 2018-as országgyűlési választáson indul először egyéni képviselő-jelöltként, méghozzá a budapesti 3-as választókerületben, a XII. kerületben. Gulyás Fónagy Jánost váltja a poszton, a választókerület elnöke Pokorni Zoltán, a Hegyvidék polgármestereként indul újra.

A Fidesz Zuglóban Papcsák Ferenc helyett a XI. kerület volt külsős alpolgármesterét, Jelen Tamást indítja, aki tavaly március óta a XIV. kerületben a tulajdonosi és közbeszerzési bizottság tagja.

Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke, józsefvárosi polgármester lesz a Budapest 6-os választókerület elnöke Vas Imre helyett. Döntés még nincs a képviselő-jelöltségről, de a Magyar Idők szerint nagy eséllyel ő lehet a Fidesz–KDNP jövő évi indulója.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!