Ha állna, üljön le: a haza bölcse megmondta, miért fűtjük a füvet

Szerdán sajtótájékoztatón jelentette be az MTK elnöke, hogy az átlag 4000 néző a cél az új Hidegkuti Nándor Stadionban. Ezt 2020-ig kellene elérni, ezért mostantól csökkentik a jegyárakat. Továbbá 12 év alatt mindenki ingyen jöhet be, és még szurkolói kártya sem kell a jövőben.

De ez legyen a bő harmincmilliárdból felújított MTK-stadion egyértelmű értelmetlensége.

Deutsch Tamás megválaszolta a lapunk által is felvetett kérdést, hogy miért kell a gyepet, azt az áldott szép gyepet brutális összegből fűteni, mintha ettől függne a siralmas focikultúra színvonala.

Sosem gondolták volna. Öveket bekapcsolni.

Ezer évvel ezelőtt, a honfoglaló őseink itt a Kárpát-medencében megálltak és nem mentek el az Ibériai-félszigetig. Itt viszonylag csekély a napsütéses órák száma novembertől-áprilisig, éppen ezért a gyep megfelelő karbantartása, normális felelős üzemeltetése a korszerű fűnapoztató berendezés beszerzését teszi szükségessé.” – mondta Tomi.

Az egyetlen biztos iránytű, mondhatni tuti obeliszk a fideszeseknél mára Deutch Tamás lett. Egy ideig úgy tűnt, hogy Kósa kiütheti a renegát-szerepből, de legyünk őszinték, Kósa néha azt sem tudja, melyik oldalra kell fordulnia a mikrofonok felé, Deutsch meg azért ott van az intellektus topon, megbízhatóan tud mindig egy kis rafinált csavart csempészni a mondandójába, bármilyen funkciójában is szólal meg.

És igaza van. Tényleg csekély itt a napsütéses órák száma novembertől áprilisig.

Csak azt tudnánk, hogy a hülye angolok hogyan képesek a világ élvonalába focizni magukat, amikor ott meg állandóan esik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!