Lendvai Ildikó lakklemosót ajánlott a Fideszes politikusoknak

Lendvai Ildikó ismert kifinomult humoráról és frappáns megjegyzéseiről. Ezúttal Németh Szilárdot osztotta ki a facebookon.

„Németh Szilárd mély erkölcsi felháborodással mondja a tévében: „Az ellenzéki pártokat csak a hatalom és a pénz érdekli”. Iszonyú lehet ez a gondolat a kormánypolitikusoknak, akiket csak a madárdal és a virágillat gyönyörködtet.

Úgy feszélyezi őket a hatalom, hogy már alig bírják. Szerencse, hogy önfegyelem is van a világon. Na és a pénz! Hát már a szót is utálják, azért keresztelték át a Pénzügyminisztériumot Nemzetgazdaságivá.

Azt mégsem lehet megkérdezni valakitől, hány százalék kenőnemzetgazdaságot szokott kapni. Allergiásak a pénz érintésére is. Más is van így ragadós dolgokkal. Egyszer a pillanatragasztótól órákig viszkettek az ujjaim.

Mit szenvedhetnek szegények, amikor tartósan ragad a kezük! Tapasztalatom szerint lakklemosóval lejön, csak elég furcsa lenne, ha egy honatya több hektoliter lakklemosót kérne a Rossmannban. Bár törzsvásárló kártyával 10%-kal olcsóbb.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!