„Hány darab szexbotrányban érintett KDNP-s politikus veti még a keresztet?” – nyílt levél Semjénnek

Semjén Úr bizonyára ismeri a mondást, hogy madarat tolláról embert barátjáról. 2 dolgot tudunk biztosan: az egyik, hogy Önnek haláláig barátja lesz Bayer Zsolt a másik, hogy az a Szabó Ferenc, akinek most kirobbant szexbotránya miatt le kellett mondania Körmend alpolgármesterségéről, az bizony az Ön párttársa. Egy igazi ízig-vérig KERESZTÉNY DEMOKRATA politikus. Szabó Ferenc esetében a szexbotrány nem azt jelenti, hogy rajta kapták a titkárnőjével, és kiderült, hanem, hogy egy 16 éves lánnyal folytatott viszonyt. A lány szülei feljelentették az 56 éves politikust, mert lehetséges, hogy a viszony még a lány gyermekkorában kezdődött.

A lány édesapja elmondta, hogy azonnal felelősségre vonta Szabót, aki házassági ajánlattal válaszolt: megkérte a 16 éves lány kezét, azzal, hogy megvárja, amíg nagykorú lesz, és leérettségizik.

Miniszterelnök-helyettes Úr, illő tisztelettel kérdezem, ha lenne egy 16 éves lánya, akkor hozzáadná Szabó Úrhoz, miután kiderült a viszonyuk?

Semjén Úr, maga mindig olyan magas lóról beszél és osztja az észt, főleg ha kereszténységről vagy erkölcsről van szó. De egyvalamit azért kérdeznénk Öntől. Ön tudja, hogy Magyarországon önkormányzati képviselő volt a legmagasabb rangú politikus, aki pedofil-ügybe bukott bele? Elmondom Önnek, hogy 2003-ban a kunszentmiklósi M. Árpád, Fidesz-KDNP politikusa volt az.

Szarban lehetnek, hiszen 2003-ban és most sem egy migráns volt az elkövető, hanem az Ön háza tájáról. Hallgatott akkor is és hallgat most is. A következő kérdéseim lenne Önhöz:

Hány darab szexbotrányban érintett KDNP-s politikus veti még a keresztet?

A KDNP-ből kik tudtak még arról, hogy Szabó Ferenc egy 16 éves lánnyal folytat viszonyt?

Ha esetleg nem érti, a kérdéseim okát, akkor elmagyarázom, mert roppant egyszerű. A KDNP egy nemlétező párt, amire soha senki nem szavazott. Még is maguk akarják meg mondani, hogy kivel, mikor és hogyan szerelmeskedjen az ember.

Egy nem létező párt ad ennek az országnak Miniszterelnök-helyettest és ez a párt akarja megmondani, hogy vasárnap vásárolhatok-e vagy sem.

Tudom, hogy a kormányban az Ön feladata a legmagyarabbnak lenni, de szerintem kezdjen el imádkozni nehogy egyszer a magyarok legyenek románabbak, mert akkor itt futás lesz.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!