Gimnazista lánnyal folytatott tiltott kapcsolatot a KDNP-s politikus?

kép: nyugat.hu

A nyugat.hu számolt be arról, hogy lemondott Szabó Ferenc, Körmend alpolgármestere, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként jutott mandátumhoz. Szabó kérdésükre azzal indokolta lemondását, hogy kutatói munkájára akar koncentrálni, de megjegyezte, hogy magánéleti problémái is hozzájárultak döntéséhez.

Szabó a KDNP tagja, úgy tudjuk, a pártbeli funkciói is megszűntek, bár nekünk azt mondta, továbbra is a Fidesz-KDNP képviselőjeként akar dolgozni a képviselőtestületben. -írta a lap.

A nyugat.hu-hoz azóta eljutott információk szerint Szabó nem önszántából mondott le, hanem felszólították erre. Állítólag 2016 karácsonya előtt derült ki, hogy a most 56 éves politikus hosszú ideje viszonyt folytatott egy most 16 éves lánnyal. A körmendiek szerint a viszony még a az általános iskolában kezdődött, amikor a lány még gyermekkorú volt.

Egy véletlen üzenet buktatta le?

Többen is megerősítették, hogy a lány Szabó Ferenc korábbi tanítványa volt az egyik körmendi általános iskolában. A lány az utóbbi két évben a körmendi gimnáziumban tanult, de a botrány kipattanása után a szülei kivették onnan és egy másik város gimnáziumába íratták át. Szabó 30 éve tartó házassága is tönkrement, el is költözött közös otthonukból.

Úgy tudjuk, a lány szülei – akik egy véletlen üzenetből értesültek a viszonyról – feljelentést tettek a rendőrségen. A feljelentés tényét a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság lapunknak megerősítette és közölték, hogy feljelentéskiegészítést rendeltek el. – a cikk itt folytatódik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!