Tűsarkúban gördeszkázott Zséda a forgatáson

A Dal felvételei közepette egy másik forgatásra is időt szakított Zséda, aki a közmédia Holnap tali! című websorozatában vállalt szerepet. Nem kellett kibújnia a bőréből, itt is zsűritagként mutatkozik be, csak éppen nem A Dal indulóit zsűrizi, hanem gimnazista tehetségeket.

Zséda önmagát alakítja a sorozatban, aminek története szerint zsűritagként érkezik a Petőfi Gimi tehetségkutató versenyére, ahol a fiatalok nagy örömmel fogadják.

A gimis évek meghatározóak. Én is emlékszem, hogy elmentem egy művészeti nyári táborba, és amikor egyik este elkezdtünk énekelni a tábortűznél, egyszer csak azt vettem észre, hogy a többiek elhalkultak, mindenki engem hallgat. Akkor éreztem meg, milyen fantasztikus érzés, amikor a zene által adhatok valamit másoknak, amikor valami láthatatlan, de annál szorosabb kapcsolat jön létre a néző és az előadó között. Remélem, hogy az itteni tehetségek közül is minél többen megtapasztalhatják majd ezt az érzést.- mondta el a forgatás után Zséda.

unnamed 1

A történet szerint az iskola igazgatónője, akit Molnár Piroska játszik, hívja meg Zsédát, a forgatókönyv szerinti régi tanítványát a gimnáziumba. Zséda énekesi pályafutása előtt a Krétakör Színházban és az akkori Arany János Színházban (ma Új Színház) is játszott, de Molnár Piroskával korábban nem dolgoztak együtt.

Örülök, hogy a forgatás módot adott rá, hogy megismerkedhessek Zsédával.- mondta el a közös munka kapcsán Molnár Piroska színművésznő. –Korábban nem találkoztunk, a könnyűzene műfaját sem igazán ismerem, amiben ő mozog. Így most munka közben ismerkedtünk. Szimpatikus, és szerény embert ismertem meg benne, örülök, hogy összehozott minket a történet.

A forgatáson Zséda nagy kedvvel vetette bele magát a gimis pörgésbe, így a gördeszkázást sem hagyhatta ki. Ha nem hiszitek, nézzétek meg magatok a forgatósról készült werkfilmben,. A Holnap tali! új epizódjait minden hétköznap a holnaptali.hu oldalon láthatják a nézők. Zséda a február 10-én és 15-én futó epizódokban érkezik meg a Petőfi Gimibe.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!