Jó hír: hatott a gyógykezelés Grazban!

Nem is értjük, hogy miért volt felháborodva Orbán Viktor, amikor azt állították róla, hogy Grazban gyógykezeltetik. Először is: Graz egy nagyon szép város. Tényleg az! Másodszor: még ha arról lenne szó, hogy egy szocdem fészekről terjesztenének ilyesmit, de a most lezárult választások alapján a miniszterelnök úrnak nagyon is tetszhet ez a város, látva az eredményeket.

Úgy tűnik, hogy az ottani pszichiáter kiválóan dolgozik, hiszen két olyan párt tört előre, ami hasonló állapotokat eredményezhet, mint a hazánkban kialakult helyzet. Az Origo.hu megosztása alapján szerettük volna megtekinteni a hírt, de sajnos az alábbi hibaüzenetet kaptuk:

origo

Pontosabban ez nem is hibaüzenet, hanem valami diszkrét, elfogulatlan reklám a mi pénzünkből… de ezt tegyük egy kicsit félre, a videó bezárása gombra kattintva nekünk is eltűnt. Térjünk vissza Grazba!

Az Osztrák Néppárt (ÖVP) győzelmével zárult a vasárnapi grazi helyhatósági választás. A jobbközép alakulat több mint 37 százalékot kapott, ami közel négy százalékpontos erősödés az öt évvel ezelőtti eredményéhez képest. Második helyen az Osztrák Kommunista Párt végzett 20 százalék körüli eredménnyel. Ez megegyezik az öt évvel ezelőtti eredményükkel. Közel három százalékpontot erősödött az Osztrák Szabadságpárt a városban, így közel 17 százalékot kaptak. Ezzel a radikálisok a harmadik legerősebb frakciót alkotják majd a helyi testületben.

A voksolás nagy vesztese az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ), mivel éppen csak 10 százalékot kaptak.

Úgy tűnik tehát, hogy a 37%-ban jobber, 20%-ban kommunista, 17%-ban radikális összetétel hasonul Orbán Viktor személyiségéhez. Ő is valamennyire jobboldali, majdnem ugyanannyira kommunista és radikális, a maradék pedig a meghatározhatatlan, habonyista szemlélet, amit minden döntésével a nyakunkba önt.

Orbán Viktor helyében tehát mi felvállalnánk Graz városát!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!