Szenzációs! Norbi megtalálta a kokain „vegyjelét”

Schobert Norbert Magyarország Zsírégetője megmutatta, milyen az ha a félműveltség és az álhírek találkoznak.

norbi1
Általános iskolai első kémia óránkon voltunk kíváncsiak a bakancs vegyjelére. Akkor Erzsi néni a kémia tanárnőnk elmondta nekünk, hogy „a bakancsnak nincs olyan”, és mi ezt megértettük.

Ezzel szemben a valóság az, hogy vegyjele a természetben előforduló kémiai elemeknek van, például az oxigénnek (O betű), vagy a hidrogénnek (vegyjele egy H betű).

A vegyjelek segítségével írjuk fel a kémiai anyagok képletét. Több kémiai elem egyesülése, például a hidrogén és az oxigén atomok esetében H2O (2 hidrogén, 1 oxigén) ez a víz molekula képlete. Aki járt iskolába, és aki el tudja olvasni ezt a sort, az tudja, hogy így van.

Aki ezt nem fogadja el, az abban is hisz, hogy a Föld lapos. Őket megkérem, soha többet ne is jöjjenek fel az oldalra. Köszönöm.

Ez alatt a Norbis bejegyzés alatt történt meg a kinyilatkoztatás a kommentek közt, ha akarja keresse fel, de mi kibányásztuk a legjobbakat.

Veszélyes dolog nagyjából ismert dolgokról úgy írni, hogy közben üzletszerzési szándékkal informálunk embereket a Facebookon. Főleg úgy, hogy Norbi több százezres követői táborral rendelkezik a közösségi oldalon, és félő, hogy valaki elhiheti, a kokain és cukor ugyanaz, sőt a cukor veszélyesebb, így kisebb eséllyel leszek „addiktív” ha cukor helyett

kokainnal kérem a fánkot az IKEÁBA’

Pedig az a helyzet, hogy nem. Mindegy, igazából szerencsére a Facebookon ezt gyorsan helyretették, ebből szemezgetünk most.

norbi2 1

norbi3

Nagy vagyon, nagy figyelem és nagy hatalom birtokosával szemben az átlagember kritikusabb az átlagosnál, ilyenkor érthető a heves érzelmi kirohanás, bár a személyeskedés nem szép dolog, mégis alapvető igazságok vannak benne; (persze itt a Google-keresésre való felhívásra gondolunk)

norbi4

Ezt a hozzászóló valószínűleg ironizálva írta, mégis remek szellemi táplálék lehet a laposföld hívőknek.

norbi5

És ugye itt van a kutya elásva. Egy „betű” különbség és már teljesen másról beszélünk. Mondhatnám, hogy nem mindegy, hogy csapba szarsz, vagy szarba csapsz.

norbi6

Kérem Önök azért inkább cukrot fogyasszanak, mint kokaint, többek között azért is, mert utóbbi fogyasztását a törvény szigorúan bünteti!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!