Kunhalmit lapáttal se lehet agyonverni

A birtokunkba került felmérésből az látszik, hogy Kunhalmi Ágnes szocialista országgyűlési képviselőt a XVIII. kerületben kétszer többen többen ismerik, és lényegesen többen kedvelik, mint fideszes ellenfelét, Kucsák Lászót. 

Ez azért lényeges hiszen Kunhalmi 2014-ben csupán pár szavazattal tudott kikapni fideszes ellenfelétől a 18. kerületben. Akkor a kamupártok voltak akik miatt elment ez a pár szavazat.” – Ez azért lényeges, hiszen Kunhalmi 2014-ben csupán pár szavazattal maradt le fideszes ellenfelétől a XVIII. kerületben. Ez a csekély számú szavazatvesztés valószínűleg az újonnan megalakult „kamupártoknak” köszönhető, amelyek megtévesztő nevekkel szipolyozták el a szavazatokat az ellenzékiektől, de tényleges tevékenységet valójában nem végeztek.

kunhalmikép 1

 

A szakértők szerint nem meglepő, hogy Kunhalmi lényegesen ismertebb a fővárosban fideszes ellenfelénél, hisz országos politikus, aki lényegesen több megjelenési lehetőséget kap a nagy elérést biztosító országos csatornákban. Az elemzők szerint azonban az már sokkal beszédesebb, hogy Kucsák Lászlót a második ciklusában a kerületi választók kevesebb, mint fele ismeri mindössze!

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!