Gundelnek elege lett a Fidesz-vezérlésből?

Tíz év után betelt a pohár, és Gundel Takács Gábor úgy döntött, eljön a köztévétől. Szakmai okokból. Hogy ez mit jelent, arról senki sem beszél, de nyilván köze van az utóbbi hónapok történéseihez – véli a Bors.

Nem a pénz miatt

A Bors értesülései miatt nem a pénz motiválta Gundelt a felmondásban, hanem valami egészen más. Jelenleg a felmondási idejét tölti, ezért egyelőre nem beszélhet arról, hogy mi a pontos oka. Elképzelhető, hogy szakmai talentumát nem tudta összeegyeztetni a Fidesz-féle kézi vezérléssel?

Egy informátor Borsnak tett nyilatkozata még inkább megerősíti, hogy valami efféle indok lapul a háttérben. „Biztosan nem azért megy el, mert kapott egy jobb ajánlatot. Gábor egyenes, gerinces ember – mondta egy televíziós informátorunk. – A lojalitása megkérdőjelezhetetlen, de ha eljön a pillanat, akkor megy. Higgadt, nem dönt elhamarkodottan. Ment eddig is, ha úgy érezte, már nem jó ott lenni, ha túl sok lett a megalkuvás. A felmondását szakmai okok miatt adta be, és valószínűleg soha nem fog ennél többet mondani. Az nem az ő stílusa” – értekezik a Bors forrása.

A napilap megkérdezett néhány sportcsatornát is arról, hogy alkalmaznák-e Gundel Takács Gábort. Többségük egyértelmű választ adott.

Sport TV: – Jelenleg komplett csapattal dolgozunk, ugyanakkor Gábor a Sport TV egyik alapító tagja, csaknem egy évtizeden át volt a kollégánk, amennyiben az élet úgy hozza, biztosan leülünk és beszélgetünk – válaszolta a Borsnak Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

Eurosport: – Amíg nem jelentik be hivatalosan a távozását, nem tudunk foglalkozni ezzel a kérdéssel – felelte kérdésünkre Szabó Gábor, a magyar szerkesztőség vezetője.

Spíler TV: – A TV2 Csoport sportcsatornáján a közeljövőben számos ismert arc feltűnik majd, de az ő kilétükről még korai lenne beszélni – reagált a csatorna sajtóosztálya.

DigiSport: – Most hallunk erről először, ebből kifolyólag pedig még nem is tervezhettünk vele – tudtuk meg Faragó András főszerkesztőtől.

Gundel Takács Gábor akármennyire is sikeres a saját szakmájában, mindaddig, míg a köztévé arcaként működik, rajta is ott van a bélyeg, amely nagyon hasonlít a Fidesz-logóhoz. Mindenképp jó döntést hozott a távozásával.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!