Orbán Viktor annyit ér, amennyije van

Pontosan 742 ezer forintot (hogy ez a két forint a végén hogyan jött ki az azért érdekes lenne), de azt is feleségével közös számlán. A foglalkozásából származó jövedelme pedig mindösszesen a törvény szerinti.

Sőt: mínusz 5 258 000 forintot ér, mert szegénynek van egy hatmilliós banki tartozása. Nyavalyás bankok. Egy egyszerű ember egyszerű hétköznapi gondokkal, mint te vagy én.

Alaposan pofára estek mindazok, akik azt terjesztik, hogy Orbán Viktor az ország leggazdagabb embere.

A miniszterelnök szegény. Tessék megnézni a friss vagyonnyilatkozatát.

Mindösszesen egy ingatlana van, amiben él – valahol lakni kell – s egy szerény 63 m2-es felcsúti, ahol kolbászt tölthet pihenésképpen, mert valahol kolbászt is kell tölteni.

Nincs stadionja, autója sem, se jachtja, de még egy nyavalyás rollere sincs. Semmilyen balatoni nyaraló, vagy szigorúan őrzött hűbéri udvarház, semmilyen titkos jövedelem, svájci bankszámla. Ha lenne, beírta volna, hiszen azért van a vagyonnyilatkozat.

Puritán, mint egy Uruguay-i államfő.

Semmilyen gazdasági társaság, semmilyen nyereség, még egy nyomorék műalkotás sincs, semmi, amiről a rossznyelvek pletykálnak. Egy egyszerű ember, mint Don Corleone, aki tisztes olívaüzletből tartotta fenn szerény dinasztikus törekvéseit.

Nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbmenni.

Mészáros Lőrincet nem írta be. Nincs olyan rubrika a bevallásban.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!