Káosz és téboly az állami fenntartású múzeumban – megőrült a Fidesz-közeli kurátor

Tóth Norbert a székesfehérvári Forrás Galéria igazgatója elvesztette a józan eszét. „A döntés – The choise” címmel rendezik meg Somogyi Győző és Párkányi Raab Péter kiállítását a múzeumon belüli Csók István Képtárban, ahol Tóth kurátorként gondozza az eseményt. A múzeum honlapján közzétett néhány „gondolatot” a rendezvénnyel kapcsolatban, amelyek azt sejtetik, hogy teljesen megőrült, vagy mindig is az volt.

Figyelem! Szó szerinti idézet következik!

„Mindez oly korban történik, amikor az évszázadok óta teremteni képtelen ellenkultúra pusztítását – a közös értékek lerombolását, a közösség rendjének felszámolását – is kultúrának hamisítják. Amikor a nevén sem nevezhető globális pénzhatalom világuralomra jut. Amikor az ateizmus világnézetté válik, a titkos társaságok a vallás leváltására és megsemmisítésére törekednek. Amikor a pénzgazdagság egyedüliségét hirdetik és a tudományt ateista ideológiává szűkítik. Amikor a szépséget száműzik a művészetből egy soha meg nem valósuló modernizmus nevében. Amikor a szabad nemzetek felszámolása zajlik, és megszálló népek rohanják le az országokat. Amikor a fenevadat kiszolgáló, névtelen globális pénzhatalom világuralma a küszöbön áll.

Ezen időkben a kiállítás annak üzenetét hordozza, hogy döntsünk, és hittel, elszántsággal, összefogva vívjuk meg harcunkat hagyományainkért, értékeinkért, együvé tartozásunkért.

Mi magyarok, Mária Országában, az ősi seregekkel megerősítve a fenevad tombolását megállíthatjuk, és elhozhatjuk mindannyiunk szabadságát, mint ahogy azt egy másik üzenet hirdeti: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni”

Fenevad tombolása? Titkos társaságok a vallás leváltására törekedve? Szabad nemzetek felszámolása? Nevén sem nevezhető globális pénzhatalom?

Az a baj, hogy a mi adóforintjainkból működő múzeum egy ilyen eszement, tébolyult őrültet gardíroz. Vajon a fideszes vezetők is egyetértenek azzal, hogy kegyeltjük ilyesmiket állít? Vajon Magyarországon mindenki teljesen meghülyült, vagy csak Tóth Norbert magánakciójáról van szó, és ő nem vette be a gyógyszereit?

Bodnár Zoltán kortárs műgyűjtő, volt MNB alelnök így ír Tóthról és „művészeiről” az eset kapcsán:

„Hogy Párkány Raab egy tehetségtelen középszerű és intuíciók nélküli iparos, azt eddig is tudhattuk számos köztéren elhelyezett öntvényéből. Hogy a Forrás Galéria milyen esztétikai színvonalat képvisel, azt ha mással nem, a botrányos, elhíresült pekingi kiállítással bizonyították.

Az azonban mégiscsak magyarázatra szorulna, hogy egy állami intézményben hogy lehet kurátor a Mária országáról és ősi seregekről, tomboló fenevadakról hadováló tébolyodott. A Szent István Király Múzeum igazgatójának mégiscsak színt kellene vallania arról, hogy maga is osztja-e Tóth Nándor nézeteit arról, hogy éppen a szabad nemzetek felszámolása zajlik, és megszálló népek rohanják le az országokat, hogy a nevén sem nevezhető – értsd zsidó – pénzhatalom világuralomra jut, hogy a tudományt ateista ideológiává szűkítik, hogy a „fenevadat” kiszolgáló névtelen globális pénzhatalom világuralma a küszöbön áll.”

Tóth Norbertnek nem ez az első „húzása”. A Forrás galéria egyedül szervezett 100 milliós állami reprezentációs kiállítást Pekingben. Tóth Norbert a szakmai közönségnek elmagyarázta, miért jó, hogy nem volt pályáztatás, hogy nem tudható, kik a szponzorok, hogy titkos a szakértők névsora, hogy galériája végül egymillió jenes eladás közelébe került. Bővebben erről itt olvashatsz.

Nagy a baj, és sajnos nem csak az ország mutatóiban, hanem a fejekben is. Bánhatja már mindenki, hogy bezárt az OPNI! Akkor talán nem a közéletben rontanák a levegőt az elmebetegek.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!