Demeter Márta kilépett az MSZP frakcióból. Adja vissza a mandátumát

Demeter Márta kilépett az MSZP-frakcióból – értesült a Népszava. Cikkünk folyamatosan frissül!

Demeter Márta érdekes karriert futott be a párton belül. Szinte a semmiből lett országos elnökségi tag és utána 2014-ben szerzett mandátumot. A párton belül a honvédelem volt a szakterülete. Először talán akkor lehetett róla hallani amikor az index szépségversenyt rendezett az önkormányzati képviselő-jelöltek között.

http://index.hu/belfold/2010/okvalasztas/ki_az_onkormanyzati_valasztasok_legjobb_noje/

Információnk szerint hatalmas vihart kavart az MSZP-n belül, hogy Demeter Márta kilépett a frakcióból. Az elmúlt években többen így is kifogásolták a párton belül, hogy miért kapott mandátumot.

Egy nevét elhallgató tagtársa így nyilatkozott róla:

“Személy szerint örültem, hogy Márta országgyűlési képviselő lett, legalább lehet látni új fiatal arcot és a szakterületét is jól vitte. Az elmúlt 1 évben viszont kicsit fejébe szállt a dicsőség megfeledkezett arról, hogy listán jutott be és bizony azért a listáért sokan dolgoztak. Egyre arrogánsabb lett, elkezdett nem köszönni az egyszerű párttagoknak és elkezdte elhanyagolni a frakción kívüli kötelességeit. Édesapja kőbányán jobbik párttag. Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget eddig, senki sem tehet róla, hogy milyen az apja. De mostani cselekedetének a fényében lehet, hogy még is van jelentősége”

Az időzítés is elég furcsa. Botka László porondra lépésével az MSZP egy új lendületet kapott. Sikeresen kezdték el tematizálni a sajtót és a mérések is azt mutatták, hogy jön fel a párt. Erre Demeter Márta kilép a frakcióból. Halkan kérdezzük: Mennyi az annyi Márti?

Az MSZP frakció az alábbi nyilatkozatot adta ki:

“Az MSZP bízik abban, hogy Demeter Márta felelős döntést hoz Az MSZP parlamenti képviselőcsoportja a mai napon sajnálattal értesült, hogy Demeter Márta kilép a párt frakciójából. Az MSZP emlékezteti Demeter Mártát, hogy parlamenti mandátumát az MSZP szavazóitól kapta, így ez a felhatalmazás csupán a szocialista frakcióban betöltött képviselői helyre vonatkozik. Demeter Mártának ezért vissza kell adnia parlamenti képviselői helyét, hogy azt a választók akaratának megfelelően továbbra is egy MSZP-s politikus tölthesse be. Bízunk benne, hogy egykori képviselőtársunk megfontolja ezt a körülményt és tiszteli annyira a választók akaratát, hogy a tőlük kapott felelősségteljes megbízatással együtt a parlamenti mandátumáról is lemond.”


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

4 HOZZÁSZÓLÁSOK

  1. Ki gondolja, hogy bármennyi tisztelet is van benne. Egyébként annak idején Gyurcsányt ugyanezen pártnak tagjai szúrták hátba, hagyták cserben, tehát mit is kérnek számon.

  2. Az ilyen szelfizgető nem való semmilyen politikai pártba sem, csak a pénzért van ott, ha egyáltalán ott szokott lenni.

Hozzászólás