A Legfőbb Ügyészség a legpiszkosabb módon támadta be Hiszékenyt

Polt Péter egy nagyon kedves kis fickó. Aranyos a mosolya is, kár, hogy a Fideszen kívül senki nem tartja alkalmasnak a posztjára, és kár, hogy neve egybeforrt a bűnözéssel. (És itt nem arra gondolunk, hogy ő emel legügyesebben vádat.) Polt nagyon is alapos. Csak abban az esetben kezd el nyomozni, ha… a mondatot nem folytatjuk, mert a végén ránk küld valami rossz arcú alakot.

Az ügyészség visszautasítja a Hiszékeny-ügyben a szervezetet ért támadásokat és a szakmai kérdésekkel kíván foglalkozni – közölte a Legfőbb Ügyészség (LÜ) kedden a korrupciós vádak alól jogerősen felmentett Hiszékeny Dezső szocialista politikus elleni eljárás kapcsán. Ezt követően aztán folytatja a közleményt, mint egy dacos kisgyermek, akinek nem engedték meg, hogy övé legyen az utolsó szó.

A LÜ közleménye leszögezi, hogy az ügyészség politikai nyilatkozatokkal – azon túl, hogy a szervezetet ért támadást visszautasítja – nem kíván foglalkozni. Ez az ügy – mint minden más eljárás – szakmai kérdés az ügyészség számára. (kac-kac)

A LÜ ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy a Hiszékeny Dezső és társa elleni büntetőperben mind az elsőfokú, mind a másodfokú bíróság mérlegeléssel, bizonyítottság hiányára alapítva hozta meg felmentő rendelkezését, nem pedig bűncselekmény hiányában. „Az is mutatja, hogy korrupciós ügyről volt szó, mivel a másodrendű vádlottat jogerősen elítélte a bíróság” – áll A LÜ közleményében.

A Pesti Bulvár ezúton emlékezteti a Legfőbb Ügyészséget, hogy talán bizonyítani kellett volna! Ha ez nem sikerült, akkor pedig az ilyen közleményekkel nem kellene sugalmazni, hogy valaki mégis bűnös, mert akkor ez két dolgot árul el a mélyen tisztelt Legfőbb Ügyészségről:

1, Balekok vagytok!
2, Épp most vádoltok valakit hamisan, akit jogerősen felmentett az Ítélőtábla!

Szóval köszönjük szépen, Polt Péter, ülj le, fiam, egyes!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!