Betekintést adunk abba, hogy miként varázsol a médián keresztül a Fidesz

Kép forrása: budapestbeacon.com

A b1.blog.hu szúrta kis és írt egy remek összefoglalót az ECHO TV legújabb agymenéséről. A téma természetesen a nemzetközi összeesküvés, amely elakarja tiporni a magyar olimpiai álmokat. Írásukat teljes terjedelemben leközöljük.

Nem volt véletlen a hazaárulózás, nem pusztán egy idióta állította, hogy a népszavazást akarók, az olimpiát ellenzők hazaárulók – ez a kormánykörök hivatalos álláspontja.

Ellenség mindig kell a Fidesznek és a klientúrának, és ha nincs akkor kitalálnak egyet maguknak. Az fel sem merül, hogy

jóérzésű, épeszű és nem teljesen korrupt ember ma Magyarországon nem támogathatja, hogy az ország olimpiát rendezzen,

amilyen állapotban van

  • az oktatás,
  • egészségügy
  • és általában a közszolgáltatások.

Az olimpiát nem lehet ellenezni, hisz’ a főnök mondta, hogy kell, és neki mindig igaza van. Magyarországon meg egyáltalán nincs korrupció, legfeljebb a közforrásokhoz nem jut hozzá mindenki. Illetve inkább senki, csak aki megfelelő szolgálatokat tud tenni a hatalmi tényezőknek.

Aki ebbe nem simul bele, aki nem abban szocializálódott, hogy ellenvélemény nincs, csak illiberalista kizárólagosság, az legalábbis nihilista, de még inkább az imperialisták ügynöke.

Ezt nem én állítom. Ezt ők állítják. A kormánykörök komolyan gondolják, hogy 6-7 éve imperialista, balliberális, elitista, nihilista támadások össztüzében él a NER, és aki magyarként nem áll ki mellette, az csak

az ellenség ügynöke lehet.

A Fidesz-klientúra egyik éceszgébere, a Nézőpont akármit igazgató Mráz Ágoston például a közpénzen felhizlalt Mészáros Lőrinc privát tévéjében azt mondta (a videón 19:00-tól), hogy

ha én Párizs lennék, vagy Los Angeles, lehet, hogy én éppen egy ilyen kis csapatot gründolnék és támogatnék, hogy akadályozzák meg…

Nyilván a Momentum Mozgalomra utalt, és nyilván az olimpiai pályázatra.

Ebből két dolog világos:

  • föl sem merül benne, hogy valaki saját, megfontolt érdekeit követve (például, mert működő kórházakat szeretne inkább, mint üres stadionokat) ellenzi a budapesti olimpiát;
  • nem is érti, hogy jön valaki ahhoz, hogy megbontsa a fiktív „nemzeti egységet”, ami szerinte éppen formálódik, azaz tkp. Orbán Viktor akaratát.

És az ellenséges ügynökökre hivatkozást azzal támasztja alá, hogy ahol többszáz milliárd forint megmozdul, ott

ilyen ötletek szoktak az emberek eszébe jutni.

Amiből akár következhetne az is, hogy a hamburgi népet az Orbán-rezsim buzdította arra, hogy szavazza le a pályázatot, és szálljon ki a versenyből.

De nyilván nem az következik. Hanem az, hogy olyan elvakultak saját fontosságtudatuktól, illetve a vezéri akarat minél makulátlanabb kiszolgálásának szándékától, meg a szemük előtt lebegő további zsíros szerződésektől, hogy elveszítették már az ép ítélőképességüket.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!