Simicskának rajzol mától a (volt) Népszabadság (volt) karikaturistája

Simicska lapja lassan olyan lesz, mint az örkényi anekdota szerint Magyarország: ’45 előtt kétmillió náci, ’45 után kétmillió partizán lakta.

„Rejtőzködő, de egyáltalán nem bujkáló karikaturistával bővül lapunk szerkesztősége, aki szerint jobb, ha a munkája beszél helyette, most mégis megszólalt” – számolt be az mno.hu vasárnapi interjújában.

Marabu, az ismert karikaturista, aki korábban a Népszabadságban publikált, a mai naptól a Simicska Lajos médiabirodalmába tartozó Magyar Nemzetbe rajzol.

„Van, aki művészi karikatúrákat csinál, van, aki napi közéleti rajzokat, és van, aki comic stripeket. Én mindegyiket szeretem, és egyikről sem akarok lemondani. Akkor sem hagytam abba a munkát, amikor megszűnt a Népszabadság, mert azért maradt egy-két hely, és természetesen itt van az internet is, ahová bármennyit lehet rajzolni, ingyen. De a napi terhelés nagyon hiányzott, mert én dolgozni úgy tudok igazán, ha van leadási határidő. Ettől megtáltosodom, és számomra ez is elveszett a Népszabadsággal” – magyarázta a döntését a karikaturista, aki önmagát munkamániásként jellemezte.

Kíváncsian várjuk mi lesz itt, ha Orbán és Simicska véletlenül kibékülne a választások után.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!