Nyílt levélben mószerolta be a Fidesz-KDNP-t Ferenc pápának egy magyar fiatal

Leközlésre kaptunk egy szöveget attól a magyar fiataltól, aki nyílt levelet írt a Pápának. Ezt most változtatás nélkül publikáljuk.

Szentséges Atya!

Először is szeretném leszögezni, hogy nem vagyok megkeresztelve, de ugyanakkor istenfélő ember vagyok. Magyarországon élek, ahol fiatalként egyre nehezebb megélni. Barátaim, rokonaim nagy része már elhagyta az országot, és nyugatra költöztek egy jobb és biztonságosabb élet reményében. FIDESZ –KDNP kormány vezeti az országunkat. A Fidesz megalakulásakor egy liberális antiklerikális párt volt. Központi mondásaikban mindig a kereszténységet hozzák elő. De intézkedéseikben legembertelenebbek, cselekedeteikben, életmódjukban mindenek, csak nem katolikusok. Rogán Antal, aki propagandaminiszter, helikopterrel jár esküvőre.

Szentséges Atya!

Soha egyetlenegy hírben nem hallottam, hogy Ön urizálna, helikopterrel járna. A híradások mindig visszafogott életmódjáról, szerénységéről adnak tanúbizonyságot. Pár példán keresztül szeretném bemutatni, hogy mennyire szöges ellentétben állnak a magyarországi „keresztény” urak cselekedetei az önével szemben.

Ön szarevőnek nevezte azokat, akik kamu híreket terjesztenek. (A koprofágia vagy scatofágia az ürülék elfogyasztása, ez előbbi a görög copros (ürülék) és phagein (evés) szavak összetételéből származik)

„A médiának tisztán és átláthatóan kell működnie, és nem lenne szabad a koprofágia prédájává válnia, vagyis ne állandóan csak botrányokról és mocskos dolgokról tudósítsanak, még akkor sem, ha azok igazak

A Fidesz-KDNP kormány 100 milliárd forintot költ, az állami TV-re ahol csak a saját propagandájuknak adnak teret. Milliárdos nagyságrendben adnak fel állami hirdetéseket saját internetes és nyomatott sajtójukban. Magyar Idők, 888.hu, Lokál, Ripost, Magyar Hírlap, Echo Tv ezek csak a jéghegy csúcsa. Helyi vidéki lapoknál is ez történik.

Ön a Migráció kérdésében ekképpen foglalt állást.

„A világ bizonyos részein falak és akadályok születnek. Néha úgy tűnik, mintha a menekülteket és migránsokat segítő számos férfi és nő csendes munkáját beárnyékolná mások zaja, akik ösztönös egoizmusuknak adnak hangot. (…) Az egyetlen megoldás a szolidaritás útja.”

Eközben pedig Fidesz-KDNP kormány a szerb–magyar határon, 175 kilométeren épített kerítést és gyorstelepítésű drótakadályt a jóval hosszabb, több mint 300 kilométeres, folyókkal szabdalt horvát–magyar határon 120 kilométeren folyt a munka. Az építkezésre 10 milliárd forintot fordítottak. Két határszakaszra kész NATO-drótot vásároltak 3,3 milliárdért. A határ lezárására Röszkénél és Zákánynál használt Mad Max-vagonokra csak 9,5 millió forintot költöttek. Az építkezést nagyrészt a honvédség végezte, ennek is köszönhető, hogy a munkadíj csak 153 millió volt, amiből a büntetés-végrehajtás fogvatartottjainak munkadíja 60 millió forintot tett ki. (forrás: index.hu)

Ameddig Ön a halálbüntetés ellen emeli fel a szavát, amikor azt nyilatkozatában a következőre emlékeztetett „ne ölj parancsolata egyetemes és abszolút, bűnösre és ártatlanra is érvényes.”

Mindeközben Orbán Viktor a halálbüntetés mellett kampányol és agitál.

Szentséges Atyám!

Ameddig Ön megnyitotta a római templomokat az elesettek előtt addig a kereszténydemokrata államtitkárnak van pofája azt mondani, hogy itthon erre nincs szükség. Hazámban eddig több 100-an fagytak meg, és mondja, hogy nincs erre szükség. A hazai katolikus egyház rendre beleszól belpolitikai kérdésekbe, de soha egy alkalommal sem ítélte el ezt a kormányzatot. Nyílt titok, hogy vidéken kisebb településeken a választások alkalmával a Fidesznek kampányolnak.

Ezúton szeretném kérni, hogy tegyen rendet itthon a haza Katolikus egyház berkein belül vagy küldjön egy ördögűzőt a mostani kormánypártoknak, mert tudtommal ez is módjában áll az igazán veszélyes esetekben.

Ui: Legközelebb, ha fogadja Orbán Viktort, érdemes volna feltenni neki egy kérdést a Bibliáról, amire olyan sokat hivatkozik. Nem biztos, hogy tudni fogja a választ.

Tisztelettel:
Egy hazáját szerető, istenfélő fiatal
2017.01.23.

(A fiatalember a neve közléséhez nem járult hozzá, így csak a levél tartalmát hoztuk nyilvánosságra)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!