Vigyázz! A népszavazás meghamisítására buzdítanak a fideszesek

Több olyan kép kering az interneten, amely arra enged következtetni, hogy vannak, akik el akarják csalni az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezést. Mindazok a fideszesek, akik ilyesmire vetemednének, ugyanúgy aláírják az íveket, van hogy több helyen is, azonban hamis adatokkal.

Épp ezért fontos, hogy ha te valóban támogatod a gyűjtők munkáját, kérés nélkül add oda a lakcímkártyádat, szavatolva ezzel, hogy valóban a jó szándék vezérelt, és számot tarthatnak aláírásodra.

fi

December 2-án, a Momentum Egyesület képviseletében, Fekete-Győr András népszavazási kezdeményezést nyújtott be a Fővárosi Választási Irodánál, a következő kérdéssel:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?”

A kérdést az FVB december 7-én hitelesítette. Ahhoz, hogy az általuk feltett kérdésben népszavazást lehessen kiírni, 138 ezer aláírásra van szükségünk. Kérjük minden felelős honfitársunkat, hogy segítsen nekünk megállítani a kormány budapesti olimpia pályázatát, mielőtt további milliárdok tűnnének el adóforintjainkból, olyasvalamire, amit nálunk sokkal gazdagabb országok sem engednek meg maguknak.

Szurkoljunk együtt olimpikonjainknak, de a pénzt inkább költsük közös jövőnkre! A pultoknál pedig legyünk résen…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!