Tarlóshoz képest Szent Pál élete maga az állandóság – nézd meg, mint mondott az olimpiáról

Tarlós István nem éppen azon politikusok közé tartozik aki finom és visszafogott stílusáról híres.

Ha éppen olyan kedve van, akkor nagy kedvvel buzizza le Vitézy Dávidot, egykori kegyeltjét, miután az kiesik a narancsos pikszisből.

„Nem egy mindenhonnan elcsapott, sértődött, bezárt múzeumot kegyelemből igazgató közgazdász fogja meghatározni egy diszkógömbös, Tütü nevű nightklubból, mi legyen a budapesti közlekedésfejlesztéssel” – mondta az Index szerint Tarlós István.

De olyan is volt amikor kb lehülyézte Kálmán Olgát

Szóval fenti 2 példa is mutatja, hogy Tarlós azért szeret erőseket és nagyokat mondani. Érthető, hogy nagy rajta a nyomás, hiszen ezer a baja és még a 3-as metró is rohad a budapestiek alatt. Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) álláspontja szerint Magyarországnak vissza kéne fizetnie egy jelentős összeget az EU költségvetésébe, miután kiderült, hogy a fiúk kicsit megdézsmálták a támogatást.

No de azért volt idő, amikor még Tarlósnak helyén volt az esze.

Tarlós szerint nem életszerű a budapesti olimpia gondolata – 444

„A főpolgármester a CÖF-fel kötött egyezség után újságíróknak elmondta azt is, hogy magát ugyan sportbarát embernek tartja, és biztosan nagy sport- és idegenforgalmi értéke lenne egy olimpia rendezésének, de csodálkozik a mostani felvetésen. A 2024-es budapesti nyári olimpia ötletét olyan kikezdhetetlen lángelmék karolták fel újra, mint például Schmitt Pál, de az ötletre ráharapott a MOB is. (via MTI)”

Aztán eltelt egy pár év és nyomott egy kaméleont. Bár mondjuk nem olyan szokatlan tőle, hiszen emlékszünk, hogy mikor első alkalommal függetlenként indult a főpolgármesteri székért, miként nyilatkozott (lásd fent). Pár év elteltével azonban átértékelte az értékrendszerét s ma már így látja a budapesti olimpia kérdését:

„Ne írják alá az olimpiai népszavazás íveit!”

Péntek délelőtti sajtótájékoztatóján Tarlós István arra kérte a budapestieket, hogy ne írják alá a budapesti olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezést. Tarlós politikai éleslátását mutatja, hogy a szerinte „nem önzetlen, sanda és alamuszi” kezdeményezés rontja az esélyeket – idézte az Index.

Az olimpia Tarlós szerint azért fontos, mert

  • a sportértéke óriási,
  • megérdemlik a magyar sportolók,
  • Budapest jól jár, az bizonyos,
  • Budapest több beruházást valósíthat meg, amelyek az olimpia után is itt maradnak,

ezért aki Budapestet szereti, az nem írja alá az ívet.

Az a rohadt internet, megőriz ilyen mondatokat. Remélem, azért utólag nem bánják, hogy nem adóztatták szarrá az internetet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!