Salusinszky András – ez az ember olyasmit tett, amitől hősként fogsz rá tekinteni!

Nem bírom a szenzációhajhász „segítőket,” akik saját vállalkozásukat akarják felfuttatni egy-egy jól kitalált, karitatívnak tűnő akcióval. Salusinszky András nem ilyen, ő ugyanis egy szerény megjegyzésben jelezte, hogy cégén keresztül segítene a A Szinyei Merse Pál Gimnázium (Budapest) franciaországi sítáborból hazautazó gyerekcsoportjának, akik tragikus balesetet szenvedtek.

Salusinszky mindenekelőtt felmérte az igényt, hogy miben is tud segíteni. Ebből kiderült, hogy a hatékonyságra törekszik, nem pedig leselejtezett pokrócokat küld a helyszínre.

sajtóhír

 

Ezt követően 1795 megosztást kapott a bejegyzést, így rájött, mire van leginkább szüksége a balesetet szenvedett diákoknak. Kiderült, hogy a hozzátartozók, akik a gyermekeikhez szeretnének kimenni, mivel kincseik balesetet szenvedtek és súlyos sérülésekkel fekszenek kórházban, önköltségen kell, hogy mindezt megoldják. Salusinszky segített ezen, nem is akárhogy.

sajtóhír2

Nem mindig csak az egymásba rúgás történik ebben az országban. Néha fel is segítjük a másikat. Óriási tisztelet a hősünknek!

Van azonban a történetnek egy különösen szomorú része is… most ez következik. Legyen nekik könnyű a föld!

felf

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!