Színpadon kérték meg Orbán lányának a kezét

Bihal Dávid az MSZP budapesti elnökségi tagja bízik benne, hogy ha sikerül Orbán Viktor valamelyik lányát feleségül vennie akkor, felújítják a 3-as metrót mert ő maga is minden nap azzal közlekedik.

A 3-as metró felújításának csúszása, valamint a budapesti olimpia terve miatt tüntettek péntek délután a Nyugatinál. Az MSZP szervezte tüntetésen Horváth Csaba felhívta a figyelmet: a fővárosiak naponta 20 milliárd forintot fizetnek be az államkasszába. Mindezért nem füstölgő, kigyulladt metrót várnának el a városvezetéstől. A politikus hozzátette: ezalatt a hét év alatt több kár érte Budapestet, mint a második világháború ideje alatt.

Kunhalmi Ágnes, a szocialisták fővárosi elnöke azt mondta, ma nem csak a metró rohad alattunk, hanem pusztulnak az iskolák és a kórházak is.  Hozzátette, a Fidesz visszafelé mutogat, miközben hetedik éve kormányoz. Kunhalmi úgy véli, jelenleg a budapestieknek nincs képviselete a fővárosban. Egyetlen embernek van, az pedig Orbán Viktor. Számára viszont egyetlen dolog fontos: a pénz.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!