Libanon-Bejrút-Jeruzsálem tengely a 4-6-os villamoson

Közel-keleti hangulatkeltés a legújabb katonásdi játék a fővárosban.

Az egyelőre büntetőügyként értékelhető s pillanatnyilag meghökkentően nagy csend övezte „körúti robbantás”-on kívül hála az égnek ebben a városban vagy húsz éve nem történt petárdadurrogtatáson és az augusztus huszadikai ünnepi tűzijátékon kívül lényegében nem durrant érdemben semmi.

A ’98-as választások környékén sűrűn robbantgattak mind alvilági, mind politikai okokból, akkor tombolt az olajozás és az alvilág összeolvadása a politikával, ekkoriban alapozta meg hírhedtségét Pintér Sándor is, aki a pletykák szerint nyakig olajosan bukkant fel a ’98-as Fidesz-győzelem után – s egycsapásra leálltak a robbantgatások.

De még akkoriban sem játszottak „C”-kategóriás kommandósat a fegyveres hatalmi ágak gépfegyveresekkel megszórni a budapesti utcákat, minek idegesíteni feleslegesen az embereket, s igazuk is volt.

Ráadásul üres táras kalasnyikovokkal, mint teszik ezt mostanában valami elmebeteg utasítás hatására.

gépfegyver

Az egy elég jó vicc lenne, hogy a határt menekültvadász rendőrök védik a senkitől, míg Budapesten gépfegyveres katonák őrzik a villamosokat a szintúgy senkitől. De ebben nincs semmi vicces.

Az még érthető, hogy a diplomáciai és/vagy politikailag kiemelt jelentőségű épületeket fegyveres őrök óvják protokollból, ez így van rendjén, az országért éjt-nappallá téve dolgozó politikusainkat óvni, védeni kell, különben mi lenne a jövőnkkel, ha véletlen mind elrabolnák.

De mondja már meg valaki, hogy melyik idióta politikus fejéből pattant ki ez az idióta ötlet, hogy a fővárosban s már a négyes-hatos villamoson is gépfegyveres szolgálatosok keltsék a feszültséget amikor nincs semmi feszültség ami EZT indokolná..?

De a puszta látványtól kurva ideges lesz mindenki, hát hol élünk-alapon.

Tényleg, hol élünk..?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!